Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Tο «Κίνημα Δεν Πληρώνω» στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Πεντέλη εν δράσει»

Το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» συμμετέχει και στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Πεντέλη εν δράσει» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Φειδοπιάστη.
Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποφασίσαμε τηστήριξη και ενεργή συμμετοχή μας στη δημοτική παράταξη «Πεντέλη εν δράσει».
Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης, το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα εκπροσωπήσει το μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Ηλίας Παπαδόπουλος, οικονομολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, με πλούσια δράση στην περιοχή.
Οι συναγωνιστικές και πολιτικές σχέσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω με μέλη της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη εν δράσει», χτίστηκαν μέσα από τους καθημερινούς αγώνες της τοπικής κοινωνίας και όχι σε κλειστές αίθουσες.
Αγωνιστήκαμε μαζί ενάντια στο κλείσιμο των νοσοκομείων της περιοχής (Παπαδημητρίου, Αμαλία Φλέμινγκ, Σισμανόγλειο), ενάντια στην περιβαλλοντική υποβάθμιση του Πεντελικού Όρους και στον πολυμέτωπο αγώνα της τοπικής Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης.
Εφαρμόζοντας την αλληλεγγύη στην πράξη, προχωρήσαμε σε δεκάδες επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού σε φτωχοποιημένα νοικοκυριά των Μελισσίων και της Πεντέλης, αποτρέποντας σε μεγάλο βαθμό την γιγάντωση της ανθρωπιστικής καταστροφής που επέβαλλαν οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Καταφέραμε μέσα από συλλογικό και ασυμβίβαστο αγώνα, την αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με μεγαλειώδεις δράσεις στο Ειρηνοδικείο της περιοχής.
Με όλες αυτές τις βαθύτατα πολιτικές μας δράσεις, πολεμήσαμε ευθέως το φασιστικό δόγμα «ο έχων επιβιώνει, ο μη έχων αποβιώνει», που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, η κυβέρνηση και τα φερέφωνά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό όραμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Πεντέλης, προχωράμε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.

                                         Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου