Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: ... στο «ασήμι λέρα δε κολάει»!!!

Ανακοινώνοντας το ψηφοδέλτιο του σε δελτίο τύπου ο κ. Στεργίου επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, και νυν Δήμαρχος, δηλώνει ότι, στον συνδυασμό του, συμμετέχουν υποψήφιοι, από όλα το κόμματα πλην Σύριζα αφήνοντας να εννοηθεί ότι και κομμουνιστές ή οπαδοί και φίλοι  του ΚΚΕ εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του. 
Επίσης με αυτή την δήλωση δίνει με έμμεσο τρόπο στήριξη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κο Φειδοπιάστη, αφού εξαιρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αναγάγει σε βασικό πολιτικό του αντίπαλο, ουδέν αναληθέστερο βέβαια, αλλά πιθανά έτσι να εξυπηρετούνται και άλλου είδους προεκλογικοί στόχοι. Και ο νοών…….  
Δεν γνωρίζουμε από ποίες πηγές παίρνει ο κος Στεργίου κομματικές ταυτότητες ούτε ποιος του τις δίνει. Επειδή όμως είμαστε οι μόνοι οι οποίοι, γνωρίζουμε τα μέλη του ΚΚΕ, τους οπαδούς, τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, πολύ δε περισσότερο από τα μέλη της ΝΔ(όπως ο κος Στεργίου) καθώς και των μίσθαρνων παπαγάλων του Δημάρχου, που εδώ και καιρό σπέρνουν προβοκάτσιες ότι άλωσαν το ΚΚΕ και την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, τους πληροφορούμε ότι πρώτα πρέπει να μάθουν την ιστορική παράδοση και τις βαθιές ρίζες του ΚΚΕ στην περιοχή και μετά να αυτοβαυκαλίζονται.
Γιατί στο «ασήμι λέρα δε κολάει» όπως λέει και η λαϊκή παροιμία.
Φυσικά αν ο κος Στεργίου, εννοεί  την εξαργυρωμένη παρουσία της κ. Μασμανίδου Κατερίνας, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και των άλλων συναφών  πολιτικών υπολειμμάτων πχ του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κου Στεργίου,  να του πούμε ότι η εν λόγο κυρία έχει ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ εδώ και 15 χρόνια από την κομματική οργάνωση Μελισσίων του ΚΚΕ, οπότε η πιο σύντομη απάντηση είναι το παιδικό τραγουδάκι «μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο» κύριε Δήμαρχε. Σας το χαρίζουμε.
Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι, οι ψηφοφόροι και οι οπαδοί συμμετέχουν, στηρίζουν και ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο το Τάσο Καρατζή τόσο την πρώτη  όσο και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                 TΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου