Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τσίπρας: Ζητάει μόνο παραίτηση των Αθανασίου & Δένδια

Για εκλεκτικές συγγένειες ανάμεσα στην κυβέρνηση Σαμαρά και τη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στα «Extra 3», «Action 24» και «Kontra Channel», αποφεύγοντας ωστόσο να ζητήσει την παραίτηση ΣΑΜΑΡΑ!!!
 «Ο κ. Μπαλτάκος, είπε, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο... Είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και γραμματέας της κυβέρνησης», σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Σαμαράς έβαλε στο στόχαστρο τη Χρυσή Αυγή όχι για λόγους νομιμότητας αλλά για να μειώσει τα εκλογικά της ποσοστά. 
Ο κ. Τσίπρας αρκεστηκε να ζητήσει, την παραίτηση των κ.κ. Δένδια και Αθανασίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:«από την πρώτη στιγμή είπαμε η Χρυσή Αυγή να τεθεί ενώπιον του νόμου, όχι εκτός νόμου».
Ξεκαθάρισε πάντως πως «Η δικαστική διερεύνηση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί πολιτική διώξη».
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ακόμη πως «τα 4 χρόνια χρόνια Μνημονίου, ζούμε και 4 χρόνια εκφυλισμού του κοινοβουλίου», ενώ υπογράμμισε πως «Με την πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα, έπεσαν οι μάσκες για την κυβέρνηση».
Σημείωσε επίσης πως «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί τη λαϊκή κινητοποιήση γιατί θα συγκρουστεί με την ολιγαρχία».
Ενόψει ευρωεκλογών τόνισε:
 «Στόχος μας είναι να είμαστε πρώτο κόμμα στις εκλογές.
Όσο πιο μεγάλη είναι η διαφορά τόσο πιο γρήγορα θα φύγει η κυβέρνηση. Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε για να φύγουν».
Για τη στάση του ΚΚΕ σχολίασε πως τον εκπλήσσει και παράλληλα τον πληγώνει, ενώ για τον Φώτη Κουβέλη υπογράμμισε πως βρίσκεται σε σταυροδρόμι και πρέπει να διαλέξει “αν θα πάει με το καταρρέον πολιτικό σύστημα ή με την ιστορική προσπάθεια της Αριστεράς».
Εχει άδικο μετά ο Θανάσης Παφίλης πρωϊνιάτικα στον «ΒΗΜΑ FΜ» να λέει πως «ο Τσίπρας άλλα λέει στα σαλόνια(Ντάλλας του ΤΕΞΑΣ), & άλλα στα αλώνια ...» της Ελλαδίτσας;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου