Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΔΩΝΙΣ:Συγκινήθηκε από τον γιο Μπαλτάκου που έκανε «Γης Μαδιαμ» τη Βουλή!

Ο υπουργός Υγείας μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Αντ1 για το βίντεο που παρουσιάζει το Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη, κάνοντας λόγο για δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά και είπε:
 «Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα» μίλησε για ανοησία του κ. Μπαλτάκου, επισημαίνοντας, ωστόσο ότι «ο κ. Μπαλτάκος είχε πάντα την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή και να ξέρουμε τι γίνεται εκεί πέρα.
Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, ήθελε να το παίζει καλός στον Κασιδιάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι και ο ίδιος τον είχε δει πολλές φορές να μιλάει με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή, κάτι με το οποίο, όπως είπε, διαφωνούσε.
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Κασιδιάρης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το βίντεο σε αυτή τη χρονική φάση, «για να σώσει το τομάρι του».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τρομακτικό ολίσθημά του να ζητάει τις παραιτήσεις του κ. Δένδια και του κ. Αθανασίου.

              
Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. «Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε μπορεί να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Είναι σφοδρός αντίπαλός μας. Τους σιχαινόμαστε», υπογράμμισε.
Τηλεοπτική εμφάνιση έκανε μερικές ώρες αργότερα και στο Mega και δήλωσε συγκινημένος από την πράξη του γιου του Παναγιώτη Μπαλτάκου να υπερασπιστεί τον πατέρα του απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
«Εμένα η βία δεν μου αρέσει αλλά ως πατέρας με συγκίνησε η πράξη του υιού Μπαλτάκου. Πάει να προασπίσει τον πατέρα του», τόνισε ο υπουργός Υγείας σε σχόλιό του για το περιστατικό που διαδραματίστηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους οποίους θεωρεί ως «αλήτες του πεζοδρομίου».
«Με τους χρυσαυγίτες δεν πρέπει να λες ούτεκαλημέρα. Είναι αλήτες του πεζοδρομίου».
Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Πρωθυπουργό για την επιλογή του να πάει κόντρα στην Χρυσή Αυγή και να αποπέμψει τον κ. Μπαλτάκο από την κυβέρνηση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «παρακρατικό χρυσαυγίτη» να εκβιάζει το κράτος.
«Το βίντεο είναι επαινετικό για τον Σαμαρά. Μπράβο στον Σαμαρά για το βίντεο», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου