Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επιτυχημένο το «Πασχαλινό Bazaar» των Φίλων Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων

Αλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση Αγάπης & Ανθρωπιάς συνδιοργάνωσαν χθες από τις 10 το πρωί  έως αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης & ο Δήμος Πεντέλης.
Η συμπαράσταση, συμμετοχή και προσφορά των Πεντελιωτών απέδειξε ότι  μπορεί να μεταμορφώσει τον πόνο και την αγωνία σε αγάπη, και χαμόγελο.
Για  τα παιδιά και τους γονείς τους που στην πιο χαρούμενη και ξένοιαστη ηλικία βρίσκονται αντιμέτωποι με αρρώστιες παραμονή στο νοσοκομείο, αγωνία και θλίψη. 
Το Πασχαλινό παζάρι επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος  Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείο Παιδων κ. Αρης Ζούμπος,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Χάγερ,  η Αντιδήμαρχος κ. Αντα Μπούσουλα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας  Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Φουφρής, η τοπική Σύμβουλος κ. Εύη Ευαγγελίου, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί δημότες.
Συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν την όλη προσπάθεια, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας & Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος, η Πρ. κ. Ελένη Κωνσταντακάτου & τα μέλη του Πολιστιστικού Ομίλου Πεντέλης.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Χάγερ και τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, για την άρτια διοργάνωση & διεξαγωγή της εκδήλωσης, παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην πόλη μας και δήλωσε «Παρών» οποτεδήποτε  χρειαστούν  την βοήθειά του. 
«Ο πόνος ενός άρρωστου παιδιού μας αγγίζει όλους και σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας ημέρες, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στα άρρωστα παιδιά μας. Γιατί όταν το παιδί νοσεί, νοσεί και υποφέρει όλη η οικογένεια, όλη η κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου