Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

3η βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων

Στη βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων  και στην έπαρση της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων, από το Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης, παραβρέθηκε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλης
Είναι η 3η συνεχής διάκριση του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων με την Πράσινη Σημαία, σε συνέχεια της τιμητικής διάκρισης από την ΕΕΠΦ για την παρουσίαση δρώμενου καθώς και τη δραστηριότητα σποροφύτευσης στο Πεντελικό όρος. Επαίνους έχει πάρει επίσης από τη Unicef, την παιδική Helmepa, από την ΕΕΠΦ και από το Δήμο μας  για τη συμμετοχή στον εορτασμό της 5ης Ιουνίου (Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος).
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης συνεχάρη τα παιδιά και τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Μιχαλοπούλου Σταυρούλα, επισημαίνοντας:
«Χαίρομαι  ιδιαίτερα γιατί βρίσκομαι σε ένα σχολείο που τιμά το Δήμο μας και αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής συνείδησης και λειτουργίας.
Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή, την ανάπτυξη, την υγεία και σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής που σχετίζεται άμεσα με το περιβάλλον. Και τα παιδιά μας, φροντίζουν και νοιάζονται για  το περιβάλλον».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μαζί με το Δήμαρχο, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστόπουλος Βασίλης και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων κ. Μαίρη Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου