Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η γυναίκα του Χίτλερ είχε Eβραϊκές ρίζες!!!

Σοκ από την αποκάλυψη του DNA ...
Η Εύα Μπράουν, η γερμανίδα σύζυγος του Αδόλφου Χίτλερ, είχε εβραϊκές ρίζες, σύμφωνα με νέες αναλύσεις γενετικού υλικού (DNA) που διενεργήθηκαν με αφορμή ντοκιμαντέρ το οποίο θα μεταδοθεί την προσεχή Τετάρτη από το βρετανικό κανάλι Channel 4.
Η θέση αυτή στηρίζεται στην ανάλυση μαλλιών από μία βούρτσα που βρέθηκε στο Μπέργκχοφ, στην κατοικία του Χίτλερ στη Βαυαρία, όπου η Εύα Μπράουν πέρασε σημαντικό μέρος της ζωής της στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Στα μαλλιά της οι ερευνητές βρήκαν μια ειδική ακολουθία DNA που «συνδέεται σε μεγάλο βαθμό» με τους εβραίους  Eσκενάζι, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 80% του εβραϊκού πληθυσμού.
Στη Γερμανία πολλοί εβραίοι Eσκενάζι μεταστράφηκαν στον καθολικισμό κατά τον 19ο αιώνα.
«Είναι μία προκλητική ανακάλυψη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έβρισκα ένα αποτέλεσμα που είναι εν δυνάμει τόσο καταπληκτικό» σχολίασε ο Μαρκ Εβανς, παρουσιαστής της εκπομπής «The Dead Famous DNA» του Channel 4.


Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ, όλα δείχνουν πως τα μαλλιά που αναλύθηκαν ανήκουν πράγματι στην Εύα Μπράουν.
Ομως ο μόνος τρόπος για να αποδειχτεί επίσημα θα ήταν η σύγκρισή τους με το DNA των δύο ζώντων απογόνων της – αλλά οι τελευταίες αρνούνται να υποβληθούν στον έλεγχο.
Η Εύα Μπράουν ήταν για πολλά χρόνια ερωμένη του Χίτλερ προτού το ζευγάρι παντρευτεί στις 29 Απριλίου 1945, την παραμονή της αυτοκτονίας τους.

ΕύαΜπράουν, Χίτλερ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2014 17:02 |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου