Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Απόστολος Φραντζής:«Μην καταριόμαστε το σκοτάδι. Ας ανάψουμε ένα κερί»!!!

Ανοικτή επιστολή του Απόστολου Φραντζή - Τοπικού συμβούλου Μελισσίων
Αγαπητοί Συμπολίτες, Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» είναι και πάλι εδώ. Συμμετέχει δυναμικά και στηρίζει μαζί με άλλους δύο συνδυασμούς τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» σε μια ευρύτερη προσπάθεια με στόχο αφενός τη βελτίωση της πόλης και των συνθηκών της καθημερινότητας μας, και αφετέρου την προοπτική του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα. Η όντως δύσκολη συγκυρία αυτών των εκλογών είναι παράλληλα και μια πρόκληση. Πρόκληση αλλά και κοινωνική ανάγκη για να γίνει το επόμενο βήμα μέσα από τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων καταρχήν σε τοπικό επίπεδο. 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο πυρήνας της ανατροπής της υφιστάμενης κατάστασης. Είναι η μηχανή που αν δουλέψει σωστά, μπορεί, και θα ενεργοποιήσει μια άλλη δυναμική στο ευρύτερο επίπεδο της κοινωνίας και της χώρας. Το «μεγάλο» για να στηθεί και να σταθεί, χρειάζεται γερές βάσεις,  και αυτές οι βάσεις είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί και εγώ προσωπικά, σε μια κοινή προσπάθεια, θα δραστηριοποιηθούμε δυναμικά, θα αφιερώσουμε χρόνο αλλά κυρίως θα αφουγκρασθούμε τις κοινές ανησυχίες όλων σας και βέβαια θα κριθούμε από τους συμπολίτες μας.
Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη, είναι επιτακτική ανάγκη του καιρού μας. Με πίστη, σοβαρότητα, εντιμότητα, ήθος και καθαρά χέρια, πιστεύουμε ότι μετά το τέλος αυτής της πενταετίας ή θα έχουμε διαμορφώσει τις συνθήκες που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, ή θα παραμείνουμε απολιθώματα μιας άλλης εποχής με τις παθογένειες και τις πληγές της. 
Μας αξίζει μια πόλη ανθρώπινη.  ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ! 
Τα δεδομένα τα γνωρίζουμε. «Μην καταριόμαστε το σκοτάδι. Ας ανάψουμε ένα κερί
Να στηρίξουμε με τη ψήφο μας αυτό που χτίζουμε με το μυαλό μας.  
Εύχομαι στους συνυποψήφιους μου Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία! 
Με συνέπεια και δέσμευση σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.  
                        Απόστολος Φραντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου