Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αυτό «το Δίλλημα», ας γίνει μήνυμα ...

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 το πρωί, μια πλειάδα ανθρώπων του πνεύματος με τον  Ομ. Καθηγητή του  Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Θεοδόσιο Τάσιο επεσήμαναν συγκεκριμένα σημεία του βιβλίου που ο συγγραφέας ζωντανεύει με ρεαλισμό, μια πινακοθήκη αμφιλεγόμενων και μη χαρακτήρων μιας τραγικής περιόδου που έζησαν οι άνθρωποι αυτού του τόπου.
Ξεδιπλώνει με γλαφυρότητα μια εποχή όπου τη θέση της ομόνοιας παίρνει η διχόνοια, της αλληλεγγύης η αντιπαλότητα, της συγγνώμης και της συγχώρεσης η τιμωρία και η αυτοδικία.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης συνεχάρη τον συγγραφέα τονίζοντας ότι το πνευματικό αυτό πόνημα είναι ένα σημαντικό ντοκουμέντο για την περίοδο που πραγματεύεται και ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο  Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεγάρο Δουκίσσης Πλακεντίας κ. Κοντουλάκος Λευτέρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Κολιός Μιχάλης, η Τοπική Σύμβουλος κ. Ευαγγελίου Εύη  και  εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου