Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Μπαλτα-διά στη Δημοκρατία!!!

Απομαγνητοφωνημένη συνομιλία έδωσε σήμερα στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης στην οποίο παρουσιάζει συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.  Από τον διάλογο διαφαίνεται μία φιλική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι φαίνεται πως συζητούν πολιτικά ως ομοϊδεάτες.
Είτε λέγονται, είτε υπονοούνται, επαναλαμβάνονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τον πρωθυπουργό, ενώ προκύπτει πως οι διώξεις της Χρυσής Αυγής έγιναν για να πλήξουν την εκλογική δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι οι ποινικές διώξεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κάτω από την κατακραυγή κοινωνίας και πολιτικού κόσμου.
Όλη η υπόθεση αφορά τις διώξεις της Χρυσής Αυγής.  Στο έγγραφο που έφερε στη Βουλή ο Η. Κασιδιάρης, ο κ. Μπαλτάκος περιγράφει πως αντέδρασε ο πρωθυπουργός όταν έμαθε ότι αφέθηκε ελεύθερος ο Κασιδιάρης, τι παρεμβάσεις υπήρξαν στη Δικαιοσύνη από τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια, με εντολή Σαμαρά, ενώ - όπως λέει- δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον του βουλευτή της ΧΑ. Aναφέρει ακόμη ότι οι διάλογοι με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο είναι μαγνητοσκοπημένοι και έχουν κατατεθεί στη δικογραφία «κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο».
Ο  Κασιδιάρης κάνει λόγο για «αδίκημα κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης, και εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού στην προανακριτική επιτροπή.


                                                                                                                                  O Μπαλτάκος εμφανίζεται να αναφέρει ότι ο Σαμαράς εκτέθηκε στο αμερικανικό «σιωνιστικό», όπως το αποκαλεί, συνέδριο, στο οποίο ανέφερε ότι «τελείωσε τη Χρυσή Αυγή» ενώ την επόμενη ημέρα Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι. Αναφέρει δε, βάσει των διαρροών, ότι κάλεσε Αθανασίου και Δένδια και τους είπε: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστηκα".     
Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μπαλτάκος εμφανίζει τις συλλήψεις ως πρωτοβουλία του Σαμαρά, ο οποίος φοβάται επειδή η Χρυσή Αυγή του κόβει ποσοστά, και θέλει με αυτόν τον τρόπο να ανακόψει τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρει βάσει των διαρροών ο Τάκης Μπαλτάκος:                                                                 «Τώρα που είδε τα γκάλοπ (σ.σ. ο Σαμαράς) αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά: 2% μου λέει θα πάνε. Του λέω εγώ σου λέω 20% θα πάνε. Μου λέει: είσαι μαλάκας» και παρακάτω αναφέρει: «πρώτα απ’ όλα φοβάται τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ». 
Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έγραφε για την ακροδεξιά πτέρυγα του ενός κυβερνητικού εταίρου, της ΝΔ, και για τα σενάρια με τη θεωρία των δύο άκρων.
Ολόκληρος ο διάλογος:
«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική το΄τε.
ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθες εγκεφαλικά.
ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια:
 «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.
ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.
ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;»
Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!
ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…
ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).
ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
ΜΠΑ.: Και οι δυο.
ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…
ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;
ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».
ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;
ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.
ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;
ΜΠΑ.: Είναι λογικό.
ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;
ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο.
ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;
ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.
ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.
ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).
ΚΑΣ.: Θεούσα.
ΜΠΑ.: Ναι.
ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;
ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».
ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;
ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.
ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.
ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.
ΚΑΣ.: Λες ε;
ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;
ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.
ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.
ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή:
«Προς τα μέλη του Κοινοβουλίου,
Θέτω στη διάθεσή σας –-εν ονόματι του Συντάγματος και του Ελληνικού λαού – τον πλήρη διάλογο μεταξύ εμού και του γενικού γραμματέα της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Ακριβώς τα ίδια στοιχεία θα καταθέσω και ενόρκως ενώπιον της Δικαιοσύνης, η λειτουργία της οποίας έχει στην κυριολεξία βιαστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά.
Επίσης, προς άρσιν κάθε αμφισβήτησης της γνησιότητας της μαρτυρίας μου, τονίζω ότι ο εν λόγω διάλογος μαγνητοσκοπημένος περιέχει τα ως νόμιμο αποδεικτικό υλικό στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο ΕΔΑ του Στρασβούργου.
Τα νέα αδιάσειστα στοιχεία που θέτω στη διάθεσή σας στοιχειοθετείται με πάσα βεβαιότητα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσω συγκεκριμένη πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού η προανακριτική επιτροπή.
Πέραν πάσης αμφιβολίας …..
Οι πλέον θεμελιώδεις αρχές δηλαδή η διάκριση εξουσιών και η Λαϊκή κυριαρχία έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Ως εκ τούτου ενεργοποιείται.
 Ως εκ τούτου ενεργοποιείται το άρθρο 120 παράγραφος 4.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
                                                             Ηλίας Κασιδιάρης
                                                            Βουλευτής Αττικής
                                     ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

                                            Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε:
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε οποιαδήποτε παρέμβαση.
Αν γινόταν παρέμβαση, ήταν η μέρα που ο κ. Κασιδιάρης και οι συνάδελφοι του είχαν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι.
Είναι αυταπόδεικτο. Άλλο όμως η παρέμβαση και άλλο η ενημέρωση.
Ξεκάθαρα πράγματα. Τώρα αν θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις, είναι δικό τους θέμα.
Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και θα μείνει ανεξάρτητη, κατά το μέρος, στο οποίο αναφέρονται στο πρόσωπο ότι είχα τέτοιο διάλογο είναι αναληθέστατο». 
                                                        ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δημ. Παπαδημούλης, δήλωσε κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών: «Όσα καταγγέλθηκαν από τον Κασιδιάρη, εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν αληθεύουν, συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται να ενημερωθεί και να αξιολογήσει. Πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή με το θέμα». 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
«Κύριε Πρόεδρε, είχα ζητήσει το λόγο προκειμένου να αναπτύξω τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Εμείς αποφασίζουμε κατά συνείδηση βάσει του άρθρου 60 του Συντάγματος, όμως μετά από τα στοιχεία τα οποία φέρεται να υπάρχουν, ζητούμε να διακοπεί η συζήτηση, να δοθεί το υλικό αυτό στο σύνολο της Βουλής των Ελλήνων και να έχουμε πολύ σύντομα, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, μια γνωμοδότηση εάν το υλικό αυτό είναι γνήσιο.
Διότι, εάν υπάρχει αυτό το υλικό και ο διάλογος αυτός μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και έχουν διαπραχθεί αυτά τα εγκλήματα της παρέμβασης στη Δικαιοσύνη του υπουργού, τότε πλέον έχουμε το παρακράτος εναντίον του άλλου παρακράτους.
Θέλουμε να γνωρίζουμε και οφείλουμε να γνωρίζουμε πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, την αλήθεια. Εμείς έχουμε ταχθεί κατά της Χρυσής Αυγής, ως ναζιστικής οργάνωσης, από την πρώτη στιγμή. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου