Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης!

Σε ρινγκ μετατράπηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης σε πρόσφατη συνεδρίαση, όπου συζητήθηκε μετά από αίτημα Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, το ενδεχόμενο δημιουργίας μονάδας αεριοποίησης βιομάζας του Δήμου στο Πεντελικό Όρος και συγκεκριμένα στη θέση «Λατομείο Μαλτέζου».
Σύμφωνα με το newsota.gr, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από τον κόσμο που είχε παρευρεθεί για να ενημερωθεί για το μείζον αυτό θέμα, οι εντάσεις και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν άργησαν να πάρουν διαστάσεις, με αποτέλεσμα Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες να έρθουν στα χέρια και η Πρόεδρος του Σώματος Ευαγγελία Μπουσίου να ανακοινώσει τη λήξη της συνεδρίασης.
Το τι θα επακολουθούσε έγινε φανερό από την αρχή κιόλας της συζήτησης, με τις ενστάσεις επί της διαδικασίας να γίνονται με συχνότητα μικρότερη του πεντάλεπτου και την Πρόεδρο του Σώματος να έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις διακοπές της διαδικασίας, προτού ανακοινώσει την οριστική λήξη της συνεδρίασης.
Μετά λοιπόν από αρκετές αντιπαραθέσεις ως προς το ποιος πρέπει να κάνει την εισήγηση του θέματος, δεδομένου ότι η συνεδρίαση συγκλήθηκε μετά από αίτημα στελεχών της αντιπολίτευσης, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου προκειμένου να εκφράσει τη θέση της πλειοψηφίας για
 το ζήτημα.
Αφού λοιπόν υποστήριξε ότι αυτό που γίνεται στην ουσία είναι μια «προεκλογική συνάντηση», ο κ. Στεργίου αναφέρθηκε στην πλούσια βλάστηση που υπάρχει στο Δήμο και που έχει ως αποτέλεσμα να παράγονται  ημερησίως γύρω στους 40 τόνους κλαδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου