Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Πεντέλη Εν Δράσει»: Εεερχεται ο… λογαριασμός, κ. N. Τόλιο!!!

Η δημοτική παράταξη «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ - Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών», καταγγέλλει τη φραστική επίθεση, με ακατονόμαστες εκφράσεις, που δέχθηκε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης από τον Νίκο Τόλιο, έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 10 Απριλίου .
Είναι πλέον σαφές ότι οι πολιτικοί συνοδοιπόροι της διοίκησης Στεργίου, όσο πλησιάζει η ώρα να μιλήσουν οι δημότες της Πεντέλης, χάνουν την ψυχραιμία τους.
Για τον κ. Τόλιο μάλιστα υπάρχει ακόμη ένας λόγος να μην μπορεί να συγκρατηθεί, καθώς
η συνοδοιπορία του με τον κ. Στεργίου τον έχει φέρει αντιμέτωπο με την εισαγγελική έρευνα. Κατανοούμε την αγωνία του, αλλά θα όφειλε να γνωρίζει ότι, όσο κι αν καθυστερεί, στο τέλος έρχεται η ώρα του… λογαριασμού.
Αν, όπως υποστηρίζει, «ο ουρανός είναι καθαρός», δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τις «αστραπές». Αν όχι, οι τραμπουκισμοί δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν…
Και σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζει ότι η «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ - Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών»
και ο επικεφαλής της είναι… μαθημένοι στα χιόνια.
Γνωρίζουν ότι, όσο η δυναμική τους, μέρα με τη μέρα, θα καταγράφεται όλο κι εντονότερα στην πεντελιώτικη κοινωνία, τόσο θα πληθαίνουν οι επιθέσεις εναντίον τους.
Μόνο που αυτό δεν μπορεί ν΄ αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα στην κάλπη, το οποίο θα δώσει την εντολή στον Αντώνη Φειδοπιάστη να δώσει οριστικά τέλος σε μία θητεία που μετέτρεψε την Πεντέλη σε Δήμο-ουραγό των αυτοδιοικητικών εξελίξεων.


Το Γραφείο Τύπου της
Πεντέλη Εν Δράσει
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου