Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εγκαίνια… ανατροπής στο Δήμο Πεντέλης!

Παρουσία  δεκάδων συμπολιτών μας, πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου(Λεωφόρος Δημοκρατίας 51, Μελίσσια), η δημοτική παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης
Την συγκέντρωση άνοιξε το μέλος της γραμματείας της παράταξης Ηρώ Αντωνοπούλου, η οποία αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους συμπολίτες μας και τους επίσημους που παρευρέθηκαν, απεύθυνε πρόσκληση συστράτευσης προς όλους τους ενεργούς συμπολίτες μας για μια πραγματική αλλαγή σελίδας στον δήμο Πεντέλης.
Στη συνέχεια στην κεντρική του ομιλία ο Αντώνης Φειδοπιάστης αφού άσκησε δριμύτατη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση Στεργίου έθεσε στους συμπολίτες μας τους άξονες και τις προτεραιότητες που θα προτείνει η Πεντέλη εν Δράσει στους πολίτες της Πεντέλης. 
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα:
Στον περιορισμό των υπερεξουσιών του δημάρχου, και την ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων με έλεγχο και διαφάνεια στη δημοτική λειτουργία.
Την προστασία και ανάδειξη του ορεινού όγκου της Πεντέλης και του δασικού του χαρακτήρα ενάντια σε κάθε μορφής συμφέροντα και παρεμβάσεις.
Την καθιέρωση ενός δημοτικού συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση τη διαλογή στην πηγή, την κομποστοποίηση, την επαναχρησιμοποίηση, και την ανακύκλωση.
Την Κοινωνική Πολιτική για την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων με δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης και προστασία όσων έχουν πληγεί από την κρίση, με στόχο κανένας δημότης να μην στερείται το δικαίωμα σε αξιοπρεπή διαβίωση.
Τέλος κάλεσε σε συτράτευση όλους τους συμπολίτες μας λέγοντας χαρακτηριστικά «…όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η δημοκρατία, η συμμετοχή, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η τοπική ανάπτυξη πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δήμου, ας βαδίσουμε μαζί».
Την εκδήλωση τίμησαν μετην παρουσία τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Νίκος Βούτσηςκαι Χαρά Καφαντάρη, ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠάνοςΣκουρλέτης, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ήσυχος, οΚώστας Τουρναβίτης  Γραμματέας Κινημάτωνκαι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντιπροσωπεία του κινήματος«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» οι οποίοι δήλωσαν και την ενεργή στήριξη στο ψηφοδέλτιο μαςΑπότον χώρο της αυτοδιοίκησης το παρόν στην εκδήλωση έδωσανο υποψήφιοςΠεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Αλαϊάδης, ενώ χαιρετισμό έστειλε η υποψήφιαΠεριφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Ο τέως κοινοτάρχης Νέας Πεντέλης Χρήστος Φειδοπιάστης,
Οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μελισσίων Ραλλού Τραγέλη, Φώτης Χρυσικός, Νέας Πεντέλης Ελένη Κωνσταντοπούλου, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μελισσίων Γιώργος Τζινιέρης, Θανάσης Δημάκης και Βασίλης Βαρδουλάκης.
Ο δημοσιογράφοςΓιώργος Καραμέρος, ο Αντιστράτηγος ε.α της Πυροσβεστικής Παναγιώτης Βελής.
Από φορείς του δήμου μας επίσης παρευρέθηκαν από τον «σύλλογο Κυκλαδιτών Νέας Πεντέλης» ο Πρόεδρος Λουκάς Δρόσος και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Δρόσος, η γραμματέας της «Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων»  Βιβή Μπάγιου.
Από την «Αθλητική Ένωση Πεντέλης» ο Γραμματέας Δημήτρης Βαρώνος και Βασίλης Ρούπας μέλος του ΔΣΗ Αντιπρόεδρος του «συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Μελισσίων» Κατερίνα Φανάκη.
Η Πρόεδρος του «συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Μελισσίων» Φιλιώ Βακάλη και η Γραμματέας Σοφία Ιωαννίδη.
Ο Άρης Νταβάκος «μέλος του ΔΣ της ένωσης Γονέων και του ΔΣ του 3ου-5ου Δημοτικού Μελισσίων».
Η Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ν.Πεντέλης» Ντίνα Λαζή και ο Γραμματέας Άγγελος Κοντοθάνος

ΠΗΓΗ:www.penteliendrasei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου