Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Υπέροχη η ετήσια γιορτή του Συλλόγου «Τα Κυκλαδονήσια»

Ο Σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης
«Τα Κυκλαδονήσια», πραγματοποίησαν  την ετήσια γιορτή τους  την Κυριακή 6 Απριλίου 2014  στην Ν. Πεντέλη  στον χώρο της  Εστίας δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και οικιακού Εξοπλισμού του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής  Προστασίας Πεντέλης .
Στο προαύλιο χώρο της Εστίας αντάμωσαν οι Κυκλαδίτες παρουσίασαν το νέο  τους Διοικητικό Συμβούλιο, αναβίωσαν μνήμες και θύμησες του χθες και διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια και χορό από το ομώνυμο συγκρότημα τους.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και   συναντήθηκε και με τους παλιούς  Πεντελιώτες λατόμους που δούλεψε μαζί τους στα λατομεία στις αρχές της 10ετίας  του ΄60.
Στο χαιρετισμό του  επεσήμανε τη νιότη, το μεράκι και την ελπίδα που αποτυπώνονται στο Προεδρείο του Συλλόγου που συνεχίζει  την παράδοση  και  ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  μαζί με  το Δήμαρχο, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα, Μπούρας Βασίλης και Ζώης Γιάννης,  οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκολετσόπουλος Χρήστος και Οικονομίδης Νίκος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ν.Πεντέλης κ. Κιτσούλης Λευτέρης,  εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και φίλοι των Κυκλαδιτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου