Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Περιβαλλοντικές & ιστορικές διαδρομές στην Πεντέλη

Σεμινάριο για 45 εκπαιδευτικούς με θέμα «Περιβαλλοντικές και ιστορικές διαδρομές στην Πεντέλη» διοργάνωσαν Σάββατο 5 Απριλίου  στο πλαίσιο του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Μαθαίνω για τα Δάση», η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας
Με οδηγό και ξεναγό τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης κ. Βασίλη Δουκάκο, οι συμμετέχοντες οδηγήθηκαν στη θέση Βαγιάτι καθώς και στην πηγή του ποιητή Κρυστάλλη.
Ο κ. Σταθόπουλος εκπαιδευτικός και πρώην Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κρεστένων συντόνισε παιδαγωγικές δραστηριότητες στο πεδίο με περιβαλλοντικά παιχνίδια που ενθουσίασαν όλους.
Ακολούθησε επίσκεψη στον Πύργο της Δούκισσας της Πλακεντίας και ξενάγηση από τον κ. Δουκάκο και τον Αντιδήμαρχο Πεντέλης κ. Λευτέρη Κουντουλάκο.

Από τη συντονιστική επιτροπή συμμετείχαν η κ. Σοφία Καινούργιου, πρώην Υπεύθυνη Π.Ε. Β’ Αθήνας και μέλος της ΕΕΠΦ , η κ. Βαρβάρα Πετρίδου Υπεύθυνη Π.Ε. της ΔΕ Β΄ Αθήνας και ο κ. Δημήτρης Γκότζος Υπεύθυνος Π.Ε Β’ Αθήνας.
Επίσης συμμετείχε ο κ. Σμπαρούνης Θεμιστοκλής Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΚΠΕ Αργυρούπολης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής

                                      ΠΗΓΗ:www.eepf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου