Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Στις 8:00 μ.μ. ο «Στρατάρχης» κερνάει τον Λαό για την νίκη του & από αύριο επι μία 5ετία, ξεκινά το τρικούβερτο γλέντι των ... ΜEGAλων συμφερόντων!

Με «Φειδω»...πιάστη-κε ξανά στην ΕΞΟΥΣΙΑ, o Στεργίου!
                                   

«Μαύρη είν΄ η νύχτα στα βουνά» μαύρη & στην Πεντέλη!!!
Η «Δημοτική Συμμαχία» και ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ευχαριστούν τους Μελισσιώτες, τους Νεοπεντελιώτες και Πεντελιώτες για την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης την επόμενη πενταετία, στο Συνδυασμό και στο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με ποσοστό 54,56% (73,8%ΠΕΝΤΕΛΗ{7,09% παραπάνω από την Α΄ Κυριακή}, 59,89% Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ{ 16,63% παραπάνω από την Α΄ Κυριακή!!!} και 47,6%, ΜΕΛΙΣΣΙΑ{10,02%παραπάνω από την Α΄ Κυριακή}) έναντι του ποσού 45,33 της μείζονος  μειοψηφίας.

Πανηγυρίζει ο «καβαλάρης του σκότους»...

 
Δ. Στεργίου:«Νικητής είναι η πόλη, οι κάτοικοί της , όλοι...»!
Για την αμέριστη αυτή στήριξη και εμπιστοσύνη Σας, Σας ευχαριστούμε και σας δηλώνουμε ότι «δεν κάνατε λάθος»!.

 Xρήματα από την SIEMEMNS φαίνεται ότι ακόμη υπάρχουν, για να συνεχίζεται το τρικούβερτο γλέντι των μελών του Ανεξάρτητου Συνδυασμού της «Καθαρότητας» &«Ανθρωπιάς», ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!

Με βάση τις αρχές της «Καθαρότητας» και «Ανθρωπιάς», θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πόλη και τους κατοίκους της, με αισθήματα «Ευθύνης», «Εργατικότητας», «Αλληλεγγύης»,
Η νέα διοίκηση από 1η Σεπτέμβρη 2014, θα συνεχίσει να είναι και πάλι η διοίκηση της «Νομιμότητας», της «Διαφάνειας», της «Προσφοράς προς τον πολίτη»...
Θα είναι η διοίκηση όλων των κατοίκων-δημοτών του Δήμου μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Για όσους μας ψήφισαν μα και για όσους δεν μας ψήφισαν, «ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου