Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ζητά εξηγήσεις από τον Στεργίου για την αδειοδότηση του Λούνα Παρκ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

louja-351x185
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με σημαντική καθυστέρηση και παρά το γεγονός ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό ενήμερη σχετικά, προχώρησε με το υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 25289/20060 (19-5-2014) έγγραφο της, που εκδόθηκε κατόπιν της καταγγελίας των Μανώλη Γραφάκου, Αντώνη Φειδοπιάστη και Λεωνίδα Λάζου και το οποίο απευθύνεται στον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου, στην έναρξη της διαδικασίας διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών για το Λούνα Παρκ της Πεντέλης, ακριβώς όπως έπραξε και στη αντίστοιχη περίπτωση στο Ελληνικό.
Συγκεκριμένα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο έγγραφο της ζητά εξηγήσεις γιατί στο συγκεκριμένο χώρο η επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα με άδεια παιδοτόπου, χωρίς να πληροί τους όρους αδειοδότησης ως Λούνα Παρκ, ενώ παράλληλα  για την περίπτωση της μη ύπαρξης αδείας ζητά εξηγήσεις για την παράνομη λειτουργία της επιχείρησης και μετά το άτυχο συμβάν του Ελληνικού, έως και τις 29/4/2014.
Είναι βέβαιο ότι με το έγγραφο αυτό ξεκινάει η διαδικασία που θα οδηγήσει τον κ. Στεργίου ενώπιον των ευθυνών του για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Λυπούμαστε διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τήρησε μέχρι σήμερα δύο μέτρα και δύο σταθμά για μικροκομματικούς λόγους, παρά το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Στεργίου έχει ήδη παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και ήδη διενεργείται προανάκριση.

                                                          www.simpoliteia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου