Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τ. ΚΑΡΑΤΖΗΣ:«Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι την Κυριακή για τις Ευρωεκλογές»!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Καμία προτίμηση από τους 2 υποψήφιους Δημάρχους! 
Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους στήριξαν την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στις εκλογές της 18ης του Μάη, όσους άντεξαν στις πιέσεις, στους εκβιασμούς, στις προσπάθειες εκμαυλισμού και εξαγοράς της συνείδησης τους.
Ευχαριστούμε  όλους όσους  δεν ενέδωσαν στα εκφυλιστικά φαινόμενα του οπαδισμού και της πόλωσης που κυριάρχησε όχι μόνο προεκλογικά, αλλά επί 3 τουλάχιστον χρόνια, και με την ψήφο τους στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, επικρότησαν την καθαρότητα της πολιτικής, την συνέπεια λόγων και έργων διαχρονικά της παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ.
Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας για την 2η Κυριακή, διότι πολλοί εδώ και πολλές μέρες προσπαθούν με προβοκάτσιες να παραπλανήσουν την ξεκάθαρη θέση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και του ΚΚΕ, σχετικά με τον β΄ γύρο.
Το ΚΚΕ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, έγκαιρα έχουν ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα από την αρχή της εκλογικής μάχης, να μην προτιμήσουν κανέναν από τους υπόλοιπους  συνδυασμούς οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας.
Ο ισχύων εκλογικός νόμος με το β' γύρο, νοθεύει την επιλογή του λαού, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι. Το ΚΚΕ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν υπέκυψε ούτε πρόκειται να υποκύψει σε διλήμματα και να επιλέγει το μικρότερο κάθε φορά κακό, που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.
Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, ούτε ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε το δρόμο της πραγματικής φιλολαϊκής διεξόδου για το λαό μας, μαζί με την ετοιμότητα, από την άλλη κιόλας μέρα των εκλογών, για σκληρή αναμέτρηση και αγώνα για ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν.
Συνεχίζουμε δυναμικά. Δίνουμε με πείσμα την μάχη, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι την Κυριακή 25 του Μάη για τις Ευρωεκλογές στέλνοντας το μήνυμα της ανατροπής των πολιτικών και των κομμάτων εκείνων που έφερε τις λαϊκές οικογένειες στη εξαθλίωση. 
Ο λαός να δείξει εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, που δεν δεσμεύεται από αντιλαϊκές αποφάσεις, ανέντιμες υπογραφές και επικίνδυνες συναινέσεις, όπως άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του λαού και θέλουν είτε να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο, είτε να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Ψήφος στις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ σημαίνει ότι χτίζονται προϋποθέσεις αναγέννησης του κινήματος, του λαού, συγκέντρωσης δυνάμεων, σε όφελος του λαού. Δώστε δυναμική στο ΚΚΕ για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά. Καλή δύναμη σε όλους!».

ΜΕΛΙΣΣΙΑ 19/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου