Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ικανοποίηση «Συμπολιτείας» από την στήριξη Γιώργου Καραμέρου

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ευχαριστεί τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα με το Συνδυασμό της Ρένας Δούρου ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, κ. Γ. Καραμέρο, για τη δήλωσή του στο διαδικτυακό αυτοδιοικητικό μέσο enypografa.gr, που στην ουσία στηρίζει τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η δήλωση του κ. Καραμέρου έχει ως εξής:
«Σέβομαι απολύτως την απόφαση του συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ για ψήφο κατά συνείδηση τη δεύτερη Κυριακή, αλλά την ίδια στιγμή, λόγω της προσωπική διαδρομής μου στον χώρο της οικολογίας, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να παραβλέψω τα μειωμένα αντανακλαστικά που επέδειξε η διοίκηση του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου -Καψάλη σε μία σειρά εξαιρετικά σημαντικών από περιβαλλοντικής άποψης θεμάτων που αφορούν στο Πεντελικό, όπως τα σχέδια για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου, το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για το Βουνό, το εργοστάσιο αεριοποίησης, τη «τσιμεντοποίηση» χώρου στο Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Αλλά υπάρχει ακόμη ένας λόγος που δεν μπορώ να στηρίξω την υποψηφιότητα Στεργίου κι αυτός έχει να κάνει με την αξιοπιστία μας ως συνδυασμός. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε στην Περιφέρεια Αττικής την ανάγκη ανανέωσης, λέγοντας ότι 12 χρόνια είναι αρκετά για τον κ. Γ. Σγουρό και αυτό να μην ισχύει για τον Δήμο Πεντέλης όπου ο νυν δήμαρχος ήδη μετρά περίπου 16 χρόνια στη διοίκηση».

                                                Από το Γραφείο Τύπου της Συμπολιτείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου