Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Που οφείλεται ο Ξαφνικός Ερωτας του Δ. Μιχαλέλη με την Πεντέλη;

Oι ειδήσεις της Πεντέλης από τον «REAL» υποψήφιο της Δημοτικής Συμμαχίας...
Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του ο Διευθυντής Σύνταξης του «Real.gr» (η καταγωγή των γονιών του είναι από την Λέσβο), που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 1968, τελείωσε το Α΄ Λύκειο Αγίας Παρασκευής & από το 1988 ασχολείται με την Δημοσιογραφία, η οικογένειά του από το 1985 ζεί στην Πεντέλη.
Ο ίδιος επέστρεψε πλέον με την δική του οικογένεια(έχει δυο παιδιά), στο πατρικό σπίτι της Πεντέλης - επειδή όπως εξομολογείται, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται, αλλά του ορίζουν την ζωή(!!!)
Αποφεύγει εντέχνως να αναφέρει την οποιαδήποτε συμμετοχή ή παρέμβασή του  στα κοινά της Πεντέλης ... και γιαυτόν ακριβώς τον λόγο, τώρα εχει ριχτεί με τα μούτρα να επιλύσει τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στις 3 πόλεις που συναποτελούν τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης!
Ωρες ατέλειωτες βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο της οδού Καλαμβόκη στα Μελίσσια...
Μην ξεχάσω ... Μου έκανε εντύπωση ΟΧΙ τόσο το πανάκριβο ιστολόγιο που διαθέτει ως υποψήφιος της Δημοτικής Συμμαχίας του ΝΥΝ Δημάρχου Δ. Στεργίου - Καψάλη(περνάει ο Στρατηγός της Πεντέλης Φρουρός), αλλά ότι αυτή κοινοποιήθηκε(διά του ιστολογίου), πριν ανακοινωθούν(επισήμως), τα ονόματα των άλλων υποψηφίων του Συνδυασμού.
Πάντως τρέχει ... για το καλό της Πεντέλης! Κάνει & παρεμβασεις μέσω tweeter στον συντοπιτη»(όπως τον αποκαλεί), υπ. Υγείας ΑΔΩΝΙ να δώσει λύση στα Νοσοκομεία της περιοχής τα οποία οσονούπω γίνονται Ανώνυμες Εταιρείες...
Πρόσφατα τον πέτυχα στην επτάφωτη λυχνία της TV ΝΕΡΙΤ(του Παντελή Καψή,
γνωστοι κι οι δυό  από την πολυετή τους θητεία στο Δ.Ο.Λ.ιο συγκρότημα Τύπου που εκδίδει τις δωσιλογικές εφημερίδες «ΒΗΜΑ», , «ΤΑ ΝΕΑ»,  & είναι συμμέτοχο στο «MEGASSS»
είσαι Γερμανε & θαυμαστά τα Μνημόνιά Σου), όπου έκανε αυτοκριτική για τα πεπραμένα της Διοίκησης Στεργίου τα τελευταία 3,5 χρόνια. Τι είπε;
Αυτό το χρονικό διάστημα αφιερώθηκε αποκλειστικά στο νοικοκύρεμα του Δήμου Πεντέλης, αφήνοντας στην άκρη δράσεις που επιβάλλονταν να γίνουν λόγω οικονομικής στενότητας. Αυτό επετεύχθη. Τη νέα πενταετία οι 3 πόλεις του Καλλικρατικού Δήμου θα βιώσουν την υλοποίηση των οραμάτων του Στρατηγού...
Ένα είναι βέβαιο για τον κ. Στεργίου. Εκτός από σύζυγο εξ Ορεστιάδος, απέκτησε την εύνοια δημοσιογραφικού συγκροτήματος, στο οποίο συνιδιοκτήτης είναι εις ΜEGAλοδημοσιογράφος, καταγόμενος από την ιδια πόλη του ακριτικού Εβρου...
Θέματα που αφορούν στον Πολίτη κατα τις προσεχείς Εκλογές 2014
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ [...περισσότερα]
Ανακοίνωση για Αλλοδαπούς με βάση το νέο Κώδικα Μετανάστευσης
Στο ΦΕΚ 80/Α/01-04-2014 δημοσιεύθηκε ο νόμος υπ' αριθμόν 4251/2-4-2014 με θέμα:  "Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις" μεταξύ άλλων αναφέρει ότι : [...περισσότερα]
Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Δήμους
Έπειτα από σειρά ενεργειών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πεντέλης προς το ΥΠΕΣ που είχαν ως στόχο να διευκολυνθούν οι Δημότες για την εξόφληση των βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς το Δήμο, εκδόθηκε ο Ν. 4257/2014 - άρθρο 51, με τον οποίο ορίζονται σχετικές ρυθμίσεις (αναλυτικό επισυναπτόμενο αρχείο).
Ο Δήμος Πεντέλης, αμέσως μετά την έκδοση της διευκρινιστικής εγκυκλίου από το ΥΠΕΣ (η οποία αναμένεται άμεσα) θα αποστείλει προσωπικές ειδοποιήσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους με σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία των αιτήσεων καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 14-08-2014.
Αφύπνιση ανθρωπιάς για την Ημέρα Αλληλεγγύης
Σας καλούμε να στηρίξετε την Εστία Τροφίμων του Εθελοντικού μας Κλιμακίου Πεντέλης ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΕΤΕ, τα οποία θα υποδεχόμαστε την Kυριακή 4 Μαϊου 2014 από ώρες 10:00 έως 13:00, στο χώρο της Εστίας μας (κατασκηνώσεις Ν.Πεντέλης, οδός Ναυαρίνου και Σκρά). Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για το θέμα που μπορεί να σας ενημερώνει και να δεχθεί την προσφορά σας ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΟΧΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Επισυνάπτεται το αναλυτικό έγγραφο του εθελοντικού κλιμακίου
Πρόγραμμα διαμονής παιδιών ανέργων & χαμηλόμισθων ΟΑΕΔ σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2014
Ο Δήμος Πεντέλης σας ενημερώνει για το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών ανέργων και χαμηλόμισθων ΟΑΕΔ  σε Παιδικές Κατασκηνώσεις Έτους 2014, όπως παρακάτω:
Δωρεάν αθλητικοί χώροι για προπόνηση στους υποψήφιους που εξετάζονται σε αθλήματα
Ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες του, διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ  για προπόνηση τους Αθλητικούς Χώρους του δήμου, στους υποψήφιους που πρόκειται να εξεταστούν  σε αθλήματα για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι αθλητικοί χώροι που διατίθεται είναι το Κολυμβητήριο, το Γυμναστήριο και το Γήπεδο Μελισσίων.

Σε Δημόσια Διαβούλευση θέτει ο Δήμος Πεντέλης το «Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας» στο πλαίσιο του «Συμφώνου των Δημάρχων» Ο Δήμος Πεντέλης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το «Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια», με στόχο τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) εντός των διοικητικώ [...περισσότερα]
Επανάληψη διακήρυξης για την προμήθεια κατασκευαστικών υλικών 2014Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαίου 2014 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ. Επισυνάπτονται:     
                                                                                                                              
1. Περίληψη διακήρυξης επαναληπτικού διαγωνισμού                                                                           

2. Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 44/2014                                                                                       

]3. Αναλυτική Μελέτη Τεχνικής Υπηρεσία [...περισσότερα]

E.E.T.A.A. - 1ος Διαγωνισμός Ανάδειξης Καινοτόμων Εφαρμογών Κινητής Τηλεφωνίας για την εξυπηρέτηση του Δημότη Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προκηρύξει Διαγωνισμό Ανάδειξης Καινοτόμων Εφαρμογών Κινητής Τηλεφωνίας για την εξυπηρέτηση του Δημότη από τους Δήμους.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι ελεύθερη και δωρεάν.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:



Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έκανε σπουδές Δημοσιογραφίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας. Γνωρίζει Αγλικά και Γαλλικά.
Το 1988 ξεκίνησε ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Το Βήμα». Εν συνεχεία δούλεψε ως ρεπόρτερ στις εφημερίδες «Εξόρμηση», «Αλήθεια», «Μεσημβρινή» και «Νέα Μεσημβρινή». Επίσης ρεπορτάζ και άρθρα τoυ έχουν φιλοξενήσει οι εφημερίδες «Βραδινή», «Αδέσμευτος» και «Ελεύθερος Τύπος».Το 1994 ξεκίνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» κι εν συνεχεία μεταπήδησα στις ειδήσεις του σταθμού ως βοηθός αρχισυντάκτη και στην πορεία έγινα αρχισυντάκτης.Το 2003 πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ως διευθυντής σύνταξης. Στην πορεία ανέλαβe διευθυντής και γενικός διευθυντής ειδήσεων.Από το Φεβρουάριο του 2007 έως το Φεβρουάριο του 2009 ήταν Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ.Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τουδιαδρομής δούλεψεσε αρκετά περιοδικά (ΑΝΤΙ, Status κ.α), όπως και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ANT1, Planet)
Από το Φεβρουάριο του 2009 είναι Διευθυντής Σύνταξης της Realnews και Διευθυντής
                                                  ΠΗΓΗ:mihalelis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου