Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο «Δήμαρχος της καρδιάς μας», ο ακοίμητος «Εφιππος» Φρουρός του Πεντελικού & οι φόλες της αδιαφορίας...


Νέα επιθετική ανάρτηση από το ιστολόγιο «ntavelisoresivios.blogspot.gr» για τον ... «περνάει ο στρατός της Πεντέλης φρουρός» ή αν προτιμάτε για τον «Δήμαρχο της καρδιάς» και των τριών πόλεων του Καλλικρατικού μας Δήμου ... με τίτλο
«Οι Φόλες της Αδιαφορίας Στεργίου - Το Αγριο Φονικό στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ»!!!
Ο συντάκτης σχολιάζει καυστικά το ΒΙΝΤΕΟ με το βιογραφικό του που ανέβασε ο κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ενώ δεν φείδεται χαρακτηρισμών, αποκαλώντας τον «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ» & «Αγρυπνο Εφιππο Φύλακα» του ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ, «ψώνιο, εγωπαθή & σούργελο»!!!
ΓΙΑΤΙ; Επειδή όπως εξηγεί, για να ανεβάσει κάποιος ένα βίντεο με τον ίδιο του τον Εαυτό &  να ΑΥΤΟ - εξυμνείται, πρέπει να είναι σίγουρα  ...«ψώνιο, εγωπαθής & σούργελο»!!! 
                                                

«Όσο όμως το «Σαρακατσανόμουτρο» διοικεί την Πεντέλη, τόσο το μπλογκ αυτό θα κοινοποιεί την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δράση του, και όχι αυτή που εκείνος προβάλλει, ταΐζοντας με ψεύδη ασύστολα, και παραμύθια μεγαλύτερα και από εκείνα της Χαλιμάς, τα μυαλά των αδαών.                                          Είναι λοιπόν ώρα να ξεθάψω ένα παλιό συμβάν για το οποίο ουδείς μίλησε, γιατί κανείς ποτέ δεν το πήρε χαμπάρι.
22/2/2005. Κατά τη διάρκεια πεζοπορείας μου στα βουνά του Διονύσου, και ενώ είχα σκοπό να παραμείνω σε εκείνη την πλευρά του Βουνού, κάτι με έκανε να αλλάξω γνώμη. Έτσι, προς το απόγευμα αποφάσισα να σκαρφαλώσω τον κύριο όγκο του Πεντελικού για να «πιάσω» κορυφογραμμή και να κατέβω από τη «μπροστινή» πλευρά. Φτάνωντας λοιπόν στο διάσελο των Ελληνικών Μαρμάρων, μια πρωτοφανής ΥΠΕΡμπόχα μου κατατρύπισε τα ρουθούνια. Η μυρωδιά του θανάτου κατέπνιγε την ατμόσφαιρα. Βρέθηκα ξαφνικά να περπατάω ανάμεσα σε πτώματα ζώων. Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης: 10 γίδες, 5 σκυλιά και μία αλεπού.
Φρίκη, οργή, θλίψη, όλα όσα ένιωσα, και κάμποσοι τόνοι από βρισιές. 16 αθώες ψυχές υπέφεραν από αργό και βασανιστικό θάνατο, επειδή κάποιο σκατόψυχο υποκείμενο ήθελε να ανέβει στα 1.000 μέτρα όπου βρίσκεται το λατομείο για να ρίξει φόλες. Όχι κάπου κοντά στους οικισμούς, όπου θα’ταν πιο... «λογικό», αλλά πάνω στο Βουνό.
Ποιός πήγε και έριξε φόλες σε τέτοιο υψόμετρο; ΠΟΙΟΣ ΡΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
Σε αυτό το σημείο θα υπενθυμίσω πως εκείνη η περιοχή (τα Ελλ. Μάρμαρα) είναι και η περιοχή δράσης του γιδάρη ξαδέλφου του δημάρχου μας. Δεν ξέρω αν ο ξάδελφος εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά καλό είναι να επισημανθεί.
Αν αγαπούσες το Βουνό, Δημητράκη, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις θα ήταν να προωθήσεις τη συστηματική, καθημερινή αστυνόμευση-περιφρούρηση της Πεντέλης απ’ άκρο σ’ άκρο. Η αδιαφορία που επιδεικνύεις για το... «αγαπημένο βουνό» σου,  κόστισε τη ζωή σε 16 πλάσματα και σίγουρα πολλά περισσότερα στα χρόνια που πέρασαν μετά από εκείνο το συμβάν. Σε είχε πιάσει κάποτε ο "πόνος" για τα σκυλιά που πέθαιναν από φόλες στο δήμο σου (κι αυτό για να το παίξεις ευαισθητοποιημένος), αλλά το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα του δήμου σου. Βέβαια και’κει ακόμα σκατά τα έκανες, γι’ αυτό σε κράζουν ανελέητα όλοι οι αντιπάλοι σου. Τον δήμο σου όμως τον έχω χεσμένο. Εμένα το μόνο που μεενδιαφέρει είναι το Βουνό. Και όσο βλέπω τα αποτελέσματα της εγκληματικής αδιαφορίας σου εκεί πάνω τόσο θα σε θάβω.
Μπορεί να μην έβαλες εσύ τις φόλες (με δική σου εντολή δηλαδή), όμως με την αδιαφορία σου είναι σαν να δηλώνεις συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Φόλα λοιπόν σε σένα και όσους σε ψηφίζουν, Καταστροφέα, Ρημαδόρε και Φονιά της Πεντέλης. Γιατί και τα ΖΟΜΠΙ που σε ψηφίζουν, δυστυχώς θα συνεχίσουν να σε ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν, και χωρίς ποτέ να μάθουν ποιός είσαι πραγματικά και ποιός είναι ο ρόλος σου.
Ζείς και υπάρχεις μόνο και μόνο για να ικανοποιείς το «γαμημένο» Ε Γ Ω σου»!!!
 Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Και ό,τι «καλό» κάνεις για το Βουνό το κάνεις μόνο και μόνο για να προβάλλεις το ίδιο σου το τομάρι στις τηλεοπτικές κάμερες και να λες με περισσή θρασύτητα στα δημοτικά συμβούλια, πως τη δική σου ευαισθησία δεν θα την φτάσει ποτέ κανείς ακόμα κι αν περάσουν δεκαετίες.
Και για το τέλος, επειδή κάποιοι με κατηγόρησαν τις προάλλες για «προεκλογικά τερτίπια», έχω να πω πως δεν είμαι κάτοικος Πεντέλης, κατά συνέπεια δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα κανενός από τους αντιπάλους του. Το συμφέρον του Βουνού εξ-υπηρετώ και μόνο.
(ΠΑτήστε επάνω για να διαβάσετε & προπαντός να ΔΕΙΤΕ!!!

                 ΠΗΓΗ:«ntavelisoresivios.blogspot.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου