Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κοσμοπλημμύρα στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ο.Μ. Χαλανδρίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Με επιτυχία έγιναν την Τρίτη που πέρασε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου τα εγκαίνια του περιπτέρου της Ο.Μ. Χαλανδρίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τον προεκλογικό αγώνα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών στην Αττική.
Η μεγάλη συμμετοχή συντρόφων και φίλων, αλλά και πολλών συμπολιτών μας, μας μπόλιασε με την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στις 25 Μαΐου στην υλοποίηση του κεντρικού συνθήματος «25 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, 26 ΦΕΥΓΟΥΝ».
Στα εγκαίνια απευθύνθηκε χαιρετισμός από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα της παράταξης «Δύναμη Ζωής - Ρένα Δούρου», Γιώργο Καραμέρο, ενώ μαζί μας βρέθηκαν:



Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ο βουλευτής Β' Αθήνας Απόστολος Αλεξόπουλος, η συντονίστρια της Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας Αγγελική Παπάζογλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσος και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων οι:
Κορίνα Βασιλοπούλου, Παναγιώτης Γαβράς, Κώστας Ζαχαριάδης, Ηλίας Ζερβός, Σοφία Κορωναίου-Καμπά, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιώργος Μπαλάφας, Νάση Σιαφάκα και Μιχάλης Σταύρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου