Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»:Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, θα μας ψηφίσει άραγε κανείς;

Σε «στέρεες βάσεις»  το τρίγωνο Στεργίου!!!
Ο ίδιος ο απερχόμενος Δήμαρχος & επικεφαλής του τριγωνικού Συνδυασμού Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης το διαλαλεί παντού ... ότι θα ΞαναΕΙΝΑΙ Δήμαρχος, ίσως κι από την 1η Κυριακή!!! Και μετά ξύπνησε;
Όχι απλά είχε & έχει ένα όραμα ο Στρατηγός...
Έξέλαβε μήπως την γνωστή σε όλους & όλες Ελληνοπρεπέστατη χειρονομία, ως πρόκριμμα ή ένδειξη επιβράβευσης κατά την προσέλευση των δημοτών & πίστεψε ότι τον επέλεξαν προκαταβολικά να έχει μια 5η θητεία ως Δήμαρχος;
Αγνωσται αι βουλαί του Δ. Στεργίου - Καψάλη ...
Τα Μελίσσια πάντως(που ο ίδιος - όπως έγραφε ο νυν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του, Αγγελος Παλαιοδήμος - ήθελε να τα σβήσει από τον χάρτη), ΗΔΗ ψήφισαν συντριπτικά Υπερ Του, αφού όπως ισχυρίζεται, με την πολυπληθή παρουσία των κατοίκων τους στην προεκλογική του συγκέντρωση, του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης!!! 
Επέλεξαν Δήμαρχο, δηλώνει με την μετριοφροσύνη & τη σεμνότητα που τον διακρίνει ... 
Και τι Δήμαρχο;
Σύμφωνα με το «στρατιωτικό» ...  Δελτίο Τύπου που ελάβαμε
:Δήμαρχο Ηγέτη, τον Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη!!!
«Ο Δήμαρχος(οι επιθετικοί προσδιορισμοί ανήκουν στο εξαιρετικό Γραφείο Τύπου που διαθέτει ο Δήμος Πεντέλης), ο Γνήσιος, ο Αληθινός, ο Μαχητικός, που δεν έχει τίποτα να κρύψει(!)»,  που δεν τον αλυσο-δένει κανένα συμφέρον(!!) & που δεν έχει Δέσμευση σε κανένα κόμμα!!!
Τον Δήμαρχο «Πρωτοπόρο στην Αυτοδιοίκηση», που εφάρμοσε την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση...
Ιδια, προσθέτουμε εμείς, επιλογή αναμένεται να κάνει & η Νέα Πεντέλη, για την οποία μόλις ο Στρατηγός ακούει το όνομά της, βγάζει εξανθήματα ... γιαυτό και όσοι ΝεοΠεντελιώτες παραπλανήθηκαν & συντάχτηκαν μαζί του στις εκλογές του 2010, του κούνησαν λευκό μαντηλάκι, συνειδητοποιώντας δια ζώσης που το πάει το ... «στρατιωτικό»  όχημα του Δήμου, ο Στεργίου!
Για την Παλαιά Πεντέλη(συγγνώμη Στρατηγέ Μου, μου ξέφυγε), Πεντέλη ήθελα να πω, δεν τίθεται θέμα:
Η Παντοκρατορία του είναι δεδομένη» ... αφού στις προηγούμενες εκλογές, από το 80,62% που είχε λάβει το 2006, είδε τα ποσοστά του το 2010 να κατρακυλούν στο πενιχρό(για τα έως τότε δεδομένα), 57,13%, αναμένεται δε(με όση βεβαιότητα μπορεί να έχει κάποιος), ανάλογη καθοδική πορεία & συνέχεια  σε ... μεγάλο βάθος!

(Φαίνεται ότι εκεί ψηλά στην Πεντέλη τον πήραν χαμπάρι,  μετά από 17 χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας & ανιδιοτελούς ...προσφοράς)!
Το μόνο που μπορεί να προσάψει κανείς στον ΥπερΔήμαρχο(αφού έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Τιμιότητα & την Τελειότητα), είναι η επικοινωνιακή του πολιτική...
Εκανε πλούσιο  Εργο και στις τρεις πόλεις του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης - Μελισσίων, αλλά αυτό δεν αναδεικνύονταν, από τον κακό ... τον Τύπο
Σε αυτό το ζήτημα είχε την τύχη μαζί του ... τον βοήθησε(εκτιμώντας & Εκείνος την «ΘΕΙΑ» προσφορά Του), ο καλός Θεός...
Μία ωραίαν πρωίαν προσγειώθηκε εις Μετεωρίτης (με D.N.A.από την Λέσβο), στον Δήμο Πεντέλης, που εξομολογήθηκε στον Δήμαρχο, ότι είναι ερωτευμένος με την Πεντέλη & πως «η πόλη αυτή, του ορίζει την ζωή»!!!
             Αν είναι ο ΕΡΩΤΑΣ Θεός, κέρινα τα φτερά του,
      κι όποιον σηκώσει πιο ψηλά, τον ρίχνει ...του Θανάτου!!!
«Ευαίσθητος» & «συναισθηματικός» καθώς είναι ο κ. Δ. Στεργίου(αυτό δα όλοι το γνωρίζτε & το εισπράτετε), έσπευσε άμεσα να τον αξιοποιήσει ... εκλογικά και να κάνει πλέον «ΕΞΟΡΜΗΣΗ» μαζί του...
Ακούει στο όνομα:Δημήτρης Μιχαλέλης
Εξ άλλου τα διαπιστευτήριά του ήταν Αριστα. Στο πρόσωπό του - κατά κάποιον τρόπο, έβλεπε τον Εαυτό του ο Δήμαρχος...

Ξεκίνησε την πλουσιοτάτη καριέρα του από το δημοσιογραφικό όργανο του Βαθέος ΠαΣοΚ, την «ΕΞΟΡΜΗΣΗ», η εργατικότητά του εξετιμήθη δεόντως από το ευαγές Ιδρυμα Δ. Ο. Λ, του αειμνήστου Λαμπράκη, που ως γνωστόν διά του Μεγάρου Μουσικής, μας προσέφερε ατελείωτες στιγμές πολιτιστικής ευτυχίας(100 + 150 εκ. € χάρισαν Νέα Ν.Δ & ΠαΣοκ στο Μέγαρο Μουσικής), βρέθηκε «Ενώπιος - Ενωπίω» με μεγάλα συμφέροντα, αλλά δεν λύγισε και από τότε «αποτελεί το φόβο και τον τρόμο τους ...», ενώ οι δημοσιογραφικές του αποκαλύψεις, διδάσκονται πλέον σε όλα τα Πανεπιστήμια...της Υφηλίου
Αρα ήταν ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ να διοχετεύσει σε όλα τα ΜΜΕ, τα βοτάνια & τα αρώματα του υπερ- λαμπρου έργου, που ο ακοίμητος εργάτης του Πεντελικού, δημιούργησε επί 17 συναπτά έτη!

Μία «αμυχή»,  που προκάλεσε στο προφίλ του κ. Δ. Στεργίου, ήταν  η εφημερίς «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»,
ο εκδότης της οποίας Χρ. Ζαγκλής,  προσφάτως εβραβεύθη - ετιμήθη, από το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ κλαμπ των Βορείων Προαστίων.
Νωρίτερα, ανάλογης τιμής είχε τύχει και ο Δήμαρχος - Φόβητρο των Μεγάλων Συμφερόντων 
κ. Δ. Στεργίου... Οπότε το θέμα λύθηκε σε δευτερόλεπτα!!!

Α μην ξεχάσω...Μπορεί το ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ κλαμπ των Βορείων Προαστίων να διατηρεί άριστες σχέσεις με την Τουρκία, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον «ασυμβίβαστο»,  Δήμαρχο να επιτεθεί με τα επικοινωνιακά του ΤΑΝΚ στην Τουρκία, για τις φωτιές στην Πεντέλη, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της γείτονος χώρας Μεσούτ Γιλμάζ...
Δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά ο Αγγελος Παλαιοδήμος(κατέρχεται τώρα στις εκλογές μαζί του), είχε χαρακτηρίσει «επικοινωνιακό» τον «πατριωτισμό» που επέδειξε τότε ο Δ. Στεργίου
Είχε αποκαλύψει μάλιστα, ότι από τα πρακτικά τη συνεδρίασης (Απόφαση 1/2012 - ΑΔΑ:ΒΟΝΜΩΞ3-96Ζ), αποδείχτηκε ότι ο  «κρυστάλλινος» & «διαυγής» Δ. Στεργίου,

δεν είχε έρθει ΠΟΤΕ σε καμία προηγούμενη συνεννόηση(παρά την μεγάλη σοβαρότητα του θέματος), ούτε με όμορους Δήμους που επλήγησαν από τις φωτιές της περιόδου 1995-1997, ούτε με την επίσημη Πολιτεία (π.χ. Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών) ούτε φυσικά με τον ΣΠΑΠ!!!
Ε, ΟΧΙ δεν το πιστεύω!!! Εγιναν όλα αυτά αυτά από τον «ανιδιοτελή» ΔΗΜΑΡΧΟ;




Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν, παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2011), ο πρώην πρωθ. της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Birgun», δηλώνει ότι μυστικά κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν από το Τουρκικό κράτος για τον εμπρησμό Ελληνικών δασών, κατά την περίοδο 1995-1997. Αμεση & ακαριαία, ήταν η απάντηση του Υπερ- «Πατριώτη» Δημάρχου μας! Ο Στρατηγός ξεδίπλωσε όλο το «στρατιωτικό» του ταλέντο... Εκτός από την μήνυση που προαναφέραμε, υπέβαλε τον Τούρκο Πρέσβυ & στo απρεπές ανεκδιήγητο Μαρτύριο - πραγματικό  βασανιστήριο να φυτέψει 1 δέντρο, στο Πεντελικό! Θα αναρωτηθείτε δικαίως, πότε έγινε αυτή η επιθετική ενέργεια του Στρατηγού για τα Ιερά & Οσια της Ελλάδος...Μην ζορίζεστε!Τρεις μήνες αργότερα... Τον Απρίλιο του 2012!!! Σε αυτό το ενσταντανέ απολαμβάνουμε τον ΛΕΒΕΝΤΗ... Δήμαρχό μας, τον «Δήμαρχο Χωρίς... Σύνορα» μαζί με τον Τούρκο Πρέσβυ!!!
Προσέξτε το Προστακτικό, επιθετικό & «Ψαρωτικό» ...του Υφος. Τον υποχρεώνει μάλιστα & να Υπογραψει!!!
Χμμμ...σημείωνε επίσης με έμφαση, ότι είναι άγνωστη η διαδρομή των 30 χιλιάδων ΕΥΡΩ,
τα οποία απαιτούνταν, όπως ελέχθη στην σχετική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 2 Απριλίου 2012(Απόφαση 69/2012 - ΑΔΑ: Β4ΩΓΩΞ3-Ρ3Α), για το ξεκίνημα της υπόθεσης…
Μετά από τούτα κι από εκείνα, αναγνώστη του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», κατανόησες, γνωρίζεις γιατί πρέπει να δώσεις άλλη μία 5ετία στο Στεργίου να διοικήσει τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης - Μελισσίων.
Γιατί στα 17 χρόνια παρουσίας του, δεν κάηκε ποτέ το Πεντελικό, ήταν ανυποχώρητος με τα μεγάλα συμφέροντα με κυρίαρχο παράδειγμα τον Λάτση τον οποίο κυριολεκτικά έχει κατατροπώσει, έχει κτυπήσει την γροθιά του στην «Αγία Τράπεζα» της Εκκλησίας και πρωτοστάτησε να μην φυτρώσουν ΦωτοΒολταϊκά στην Πεντέλη, ενώ το σπουδαιότερο, ήταν πρωταγωνιστής στον αγώνα να μην γίνει το Εργοστάσιο Αεριοποίησης Βιομάζας στη θέση Μαλτέζου
Πρέπει λοιπόν να επιβραβεύσεις(μην γίνεσαι αγενής), τον Δ. Στεργίου και να ακούσεις το μήνυμα του:«Συσπειρωθείτε στη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο!!!
Η διαδρομή του το εγγυάται!!! Είναι δύο, είναι τρεις, είναι όλοι μαζί... Έχουν εμπειρία, έχουν γνώση, έχουν όραμα, έχουν την ομάδα να προχωρήσουν μπροστά, να αφήσουν μακριά ίντριγκες, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και συμφέροντα του χθές...

 Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
 το οποίο έχει εκπονηθεί με γνώμονα την ανάπτυξη πραγματικής κοινωνικής πολιτικής για όλους τους δημότες με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη με διαφάνεια, και καθαρότητα σε όλους τους τομείς.
«Xτίζουμε σε γερά θεμέλια το αύριο με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Αυτή είναι η απάντησή μας στο νοσηρό χτες της προχειρότητας, της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος, του Διοικητικού αλαλούμ του «Ομίλου επιχειρήσεων» στο Δήμο.» τόνισε ο Δήμαρχος.
Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, παρουσίασε στους δημότες όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ».

Άλλη μία ένδοξη στιγμή του Δημάρχου
Συνομιλεί με τον τότε πρέσβυ των ΗΠΑ!
Στο πλάι του οι πρωτεργάτες και συντελεστές της «Δημοτικής Συμμαχίας» κ.κ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πολιτείας» και Νίκος Τόλιος επικεφαλής του «Μελίσσια Πεντέλη μαζί», καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.
Παρόν δήλωσε και ο πρωτεργάτης της  δημιουργίας της «Δημοτικής Συμμαχίας» πρώην Δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης.
Στην πανηγυρική παρουσίαση του προγράμματος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ παρευρέθησαν σημαίνουσες προσωπικότητες από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, από τον χώρο των Γραμμάτων και Τεχνών, Στρατηγοί Ε.Α., υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι και υποψήφιοι σύμβουλοι από την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και οι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού.
Το Όραμα έγινε πράξη.

Τα Μελίσσια ψήφισαν Δήμαρχο - ηγέτη το Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη.

ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Η φωτογραφία που διένειμε το Γραφείο Τύπου ηλεκτρονικά, είναι ομολογουμένως απολαυστική! Ηταν τόσος πολύς ο κόσμος στην προεκλογική συγκέντρωση, που «αναγκάστηκαν» να κάνουν κολάζ για να συμπεριλάβουν τον Ηγέτη - Δήμαρχο!!!
Για όσους γνωρίζουν πρακτική Αριθμητική ...υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι που κατέρχονται με το ψηφοδέλτιο του Στρατηγού είναι 90(87 για την ακρίβεια).
Με τις οικογένειές τους να πήγαιναν(5 άτομα, όχι αδέλφια, συγγενείς & κουμπάροι), θα ήταν 450 άτομα.
Πάρτε έναν μεγενθυτικό φακό & μετρήστε τους ... κι όσους παραπάνω βρείτε, τόσες φορές βρίστε μας με την ψυχή σας, σκαιότατα, ελεύθερα και προπαντός ...δημοκρατικά! 

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΡΗΜΑΔΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου