Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για το αποτελεσμα των εκλογών

Μ. Γραφάκος: Εγγυόμαστε ότι θα ανέβει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου...
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους 7.500 συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους τη δεύτερη Κυριακή. Ειναι εμπιστοσύνη που μας επιβάλλει να είμαστε παρόντες.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συμπολίτες μου από τα Μελίσσια. Για τριτη συνεχόμενη φορά με τίμησαν με την πρωτιά τους. Το 2006, που με εξέλεξαν Δήμαρχο, το 2010, με την πρωτιά την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή και τώρα ξανά με την καθαρή πρωτιά την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Οι 5.300 ψήφοι που μας έδωσαν οι Μελισσιωτες, ειναι οι περισσότεροι που έχω λάβει ποτέ και νομίζω έχει λάβει ποτέ υποψήφιος στα Μελίσσια. Τους ευχαριστω!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μου και τα νέα παιδιά της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για το πάθος και την όρεξη που έχουν να συνεχίσουν. Θα είμαι δίπλα τους αυτή την πενταετία!
Με θετικό λόγο και αποφεύγοντας τις άγονες αντιπαραθέσεις θα πορευθούμε στο Δημοτικό Συμβουλιο, η δυνατή μας ομάδα των 10 συμβούλων. Ότι θετικό για την πόλη θα το στηρίζουμε. Όπου διαφωνούμε θα λέμε την άποψη μας με ευπρέπεια. Εγγυόμαστε ότι θα ανέβει το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου με τη δική μας παρουσία και συμμετοχή.
Περάσαμε καλα και με κέφι αυτή την προεκλογική περίοδο. Γίναμε φίλοι με πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτό ειναι το κέρδος μας, αυτό εγγυάται ότι πέντε χρόνια που έρχονται θα περάσουμε καλα, φιλικά, ζεστά και ανθρώπινα.
Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα στη ζωή... Που είναι μια για κάθε έναν από εμας, που είναι δυστυχώς λίγη και έτσι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε δυσάρεστα τις μέρες μας.
Αύριο θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για το αποτελεσμα των εκλογών και την πορεία μας από εδώ κι εμπρός.
Καλη συνεχεια σε όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου