Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Δ. Στεργίου «διδάσκει» Ηθος, θα τον επιβραβεύσει & τώρα το πλήθος;

Όλα έχει δικαίωμα να τα αμφισβητήσει κανείς από τον Ενα, τον Μοναδικό, τον Γνήσιο, τον Τίμιο, τον Αληθινό, τον Μαχητικό ... Δήμαρχο Δ. Στεργίου - Καψάλη, εκτός από το «ΗΘΟΣ» του. Γιαυτό & το διαφημίζει, το διαλαλεί παντού!!!
«Αν είναι όπως λέει, εγώ τρελλαίνομαι», για να παραφράσω  ένα στίχο του ποιητή Γ. Ιωάννου, που το μελοποίησε εκπληκτικά, ο σχωρεμένος Ν. Μαμαγκάκης & το τραγουδά η Ελευθερία Αρβανιτάκη
Μήπως έχει δεμένο το ...«άλογό» του; Εχει βγεί από τον «φίλο» του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου(που συχνά - πυκνά τον φέρνει σε εκδηλώσεις του Δήμου), κρυφίως κάποια Ειδική Διάταξη Νόμου, που απαγορεύει να αμφισβητήσει ο οιοσδήποτε το «Ηθικόν Μέρος» της Τελειότητός Του;
Όχι, αν είναι έτσι πρέπει να μας το πει, πρέπει να το γνωρίζουμε, για να πάρουμε κι εμείς οι Πληβείοι τα μέτρα μας, πριν κάποιοι «περίεργοι Μηχανισμοί», πάρουν τα δικά μας ...«μέτρα» & βρεθούμε αίφνης σε κάποιο «Ξενοδοχείο Διαρκούς Υπνου», βλέποντας τα ραδίκια ανάποδα &μάλιστα  χωρίς να μπορούμε να τα γευτούμε!!!
ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΩ(τι αξία  έχουν άλλωστε λίγα ακόμη χρόνια Ζωής δικά μου, μπροστά στην Αιωνιότητα)!!!
Το «ΗΘΟΣ» του Δ. Στεργίου λοιπόν είναι ίδιο ακριβώς & απαράλλακτο με του Σκορπιού που περιέγραφε  ο Αίσωπος στον μύθο «Γεωργός και έχιδνα»

Eδώ από ΦΩΤΟ αρχείου, βλέπουμε  πραξεις
αβροφροσύνης από περίεργους Μηχανισμούς  προς τον
 επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Τ. Καρατζή!

Θα επιτρέψετε στην ταπεινότητά μου να σας τον αφηγηθεί μήπως και δεν τον ενθυμείστε ...
«Ένας Σκορπιός που αναζητά τροφή στην απέναντι όχθη του ποταμού, προτείνει στο Βάτραχο να τον μεταφέρει πάνω στην πλάτη του, αντίκρυ. 
Στις αντιρρήσεις του βατράχου ότι κινδυνεύει να τον θανατώσει με το κεντρί του, επειδή είναι επιρρεπής σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Σκορπιός αντεπιχειρηματαλογεί ότι σε τέτοια περίπτωση θα πνίγονταν και ίδιος μια και δεν γνωρίζει να κολυμπά. Πείθεται ο Βάτραχος(εγώ, εσείς, οι πολίτες), αλλά περίπου στο μέσο της διαδρομής η τρυφερή σάρκα του Βατράχου τον έβαλε σε πειρασμό και τον κέντρισε.

Τότε ο Βάτραχος πρόλαβε και αναφώνησε «γιατί το έκανες», αφού και οι δυο μας είμαστε πια χαμένοι.
Το «ξέρω» απήντησε ο Σκορπιός, αλλά είναι στη φύση μου να ...κεντρίζω».
Είναι στην «φύση» του Δημάρχου μας να κεντρίζει τα βατράχια, τα μυρμήγκια ...
Εκεί που η μαχητικότητά του παθαίνει κράμπες & το δηλητήριό του εξουδετερώνεται, είναι όταν συναντά τον «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» Λάτση, την Ιεραρχία της Εκκλησίας(όχι τον Κλήρο), ή κάποιον Αμερικανό & Τούρκο Πρέσβυ!!!
Μπορεί να θέλει και ΘΕΛΕΙ να ελέγχει τους πάντες & τα ΠΑΝΤΑ & εξ αυτού του λόγου να περιστοιχίζεται από άβουλα ερπετοειδή όντα(που κάνουν οποιαδήποτε πιρρουέτα αν τους δώσεις λίγη Εξ ΟΥ CIA), γιαυτό και η διοίκηση που ασκεί να είναι επιπέδου ...δαπέδου!!!
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ! Στρατηγέ δυστυχώς, αυτή είναι η Μοίρα της Ζωής,
δεν μπορείς να ελέγχεις τα Πάντα για Πάντα!!! ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ!
Μπορεί να εκλεισες συμφωνίες με δημοσιογραφικά συγκροτήματα, να έφερες τον ΤριςΜέγιστο ΜEGAλοδημοσιογράφο Δημήτρη Μιχαλέλη στο Επιτελείο Σου, αλλά σου ξέφυγε ένας δημοσιογραφικός «ψύλλος», που μπορεί να μην έχει δηλητήριο, έχει ωστόσο την έφεση να τσιμπάει φρικτά όποιον υπηρετεί το ΑΔΙΚΟ!!!
Παρ΄ ότι στρατιωτικός δεν προνόησες να «πετρελαιώσεις», τους διαδρόμους και παράδρομους της Εξουσίας που σου φεύγει, χάνεται ... εξαερώνεται...


40 παλληκάρια από το που,  από το ...πουθενά!!!
Ενθυμείσαι πως ήσουν όταν έχασες τα σκήπτρα από το καμάρι Σου, τον ΣΠΑΠ εξ αιτίας του Γ. Πατούλη; ΟΧΙ αν δεν θυμάσαι, υπόσχομαι προσεχώς να φρεσκάρω την μνήμη σου, με αρκετες φωτογραφίες ...
Οι σάλπιγγες σαλπίζουν ήδη το εμβατήριο της Υποχώρησης ...
Το BLOG μετά τις εκλογές  ενδέχεται να κλείσει ... «αλλά κι εσύ βρε κε κε κε κε κουάξ  κουάξ», δεν θα είσαι ...Δήμαρχος!
Εσύ όμως τι θα κάνεις χωρίς ΣΠΑΠ, χωρίς το Δημαρχιακό Θώκο;
Θα αναλάβεις μήπως πρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση ή θα σε διορίσουν Σύμβουλο στην Τουρκική Πρεσβεία, ως επιβράβευση για τις υπηρεσίες σου στο Ελληνικό Εθνος; ΟΨΟΜΕΘΑ... Ο Θεός πράγματι είναι Μεγάλος!
Τώρα όσον αφορά τις συγκεντρώσεις της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, τι τις θέλεις τις φωτογραφίες και τις στέλνεις ...Για να εκτίθεσαι ετι περαιτέρω;
Δεν εχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, ότι δίνεις άλλο ένα αβανταζ στον αντίπαλό σου...
Εξ άλλου κ. Στεργίου σου διαφεύγει πάλι κάτι πολύ σημαντικό:
Το «ΗΘΟΣ  δεν φωτογραφίζεται... ΟΥΤΕ μπορείς να το ακτινογραφίσεις!!! ΟΠΟΤΕ;

               ΣΤΕΡΓΙΟΥ:«Πεντελιώτη, είδες, είδες, είδες...»
                    Από τη ΜΟΝΤΑΖιέρα στην ...ΚΟΛΑΖιέρα! Τόχουν τελικά όλοι οι ένστολοι το «μικρόβιο»!!! ΝΥΝ και ΠΡΩΗΝ...

Στην «ανεπανάληπτη» (κατά το «στρατιωτικό» Δελτίο Τύπου), σε όγκο και σε παλμό προεκλογική συγκέντρωση του Δημάρχου Πεντέλης  Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Χαραυγής, ο κ. Δ. Στεργίου - Καψάλης με τον γνώριμο επί 17 έτη «χειμαρρώδη & μεστό του λόγο», καθήλωσε κυριολεκτικά & τον ΠΙΟ απαιτητικό πολίτη - δημότη, που σαν ταινία έβλεπε όλα όσα έπραξε για το καλό τους, ο «ακοίμητος εργάτης» του Πεντελικού και της πόλης
 Οι Πεντελιώτες
ΕΙΔΑΝ να δικαιώνονται οι  αγώνες του Δημάρχου τους, για την αποκατάσταση μιας αδικίας που ταλάνιζε  χρόνια την Πεντέλη. Πατροπαράδοτοι  οικισμοί  - Αγ. Τριάδας, Γκορτζέζας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης  αποχαρακτηρίστηκαν από δασικές εκτάσεις.
ΕΙΔΑΝ με το ίδιο σθένος και την ίδια ενεργητικότητα, να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν δασικές εκτάσεις εντός του οικιστικού ιστού.
ΕΙΔΑΝ την δικαίωση των πολύχρονων αγώνων του, για την δημιουργία του 2ου  Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού σχολείου καθώς και του κλειστού  γυμναστηρίου.
ΕΙΔΑΝ την δικαίωση των προσπαθειών και αγώνων του για δημιουργία έργων υποδομών αποχέτευσης στην περιοχή  Καλλιθέας.
ΕΙΔΑΝ τον  αγώνα του για την διατήρηση του προαστιακού χαρακτήρα της πόλης τους .
ΕΙΔΑΝ τον ανένδοτο αγώνα του Δημάρχου τους για την διατήρηση του «ΑΒΑΤΟΥ» στο Πεντελικό.
ΕΙΔΑΝ το Δήμαρχο που μπορεί και θέλει να υλοποιήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον των παιδιών τους.
ΕΙΔΑΝ στο πλάι του τους πρωτεργάτες και συντελεστές της «Δημοτικής Συμμαχίας» κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη, επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πολιτείας» και Νίκο Τόλιο επικεφαλής του «Πεντέλη - Μελίσσια μαζί», καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .
ΕΙΔΑΝ το Δήμαρχό τους Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, σταθερά και αταλάντευτα στο πλάι τους.
Στο προσκλητήριο της νίκης παρών  δήλωσε και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της «Δημοτικής Συμμαχίας» πρώην Δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης.  
              Αφιερωμενο εξαιρετικά στον επικεφαλής της  «Δημοτικής Συμμαχίας»
                     

 
ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ(Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει;), η ομιλία στην Πεντέλη για το «τι ΕΙΔΑΝ  οι Πεντελιώτες», όλα τα προηγούμενα χρόνια από την Μεγαλειότητά Σου, αφού έτσι κι αλλοιώς τα ...ΕΙΔΑΝ! Επρεπε να τους παροτρύνεις να ψάξουν να βρουν &  να «δούν» με τους άλλους οφθαλμούς που διαθέτουν ... «τι ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ από ΕΣΕΝΑ»!!!
Και το ίδιο νάκανες κι ΕΣΥ, όταν το βράδυ πήγαινες στην ΥπερΠολυτελή Βίλλα σου(έτσι μου την περιέγραψαν κάποιοι πολύ στενοί Συνεργάτες Σου), να ξαποστάσεις από τον κάματο άλλης μιας μέρας γεμάτης «προσφορά» για τον Τόπο...
Να έβλεπες στον καθρέπτη το «Είδωλό» σου, και να το ρωτούσες ΝΤΟΜΠΡΑ, τι δεν είδες κι εσύ από τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! Ισως τότε συνειδητοποιούσες ότι όλα αυτά που λές & ξαναλές, παραπέμπουν σε ένα κενό, που περιγράφει με σαφήνεια το περιεχόμενο & την ποιότητα της σκέψης & του χαρακτήρα σου.
                                
Τουλάχιστον φύγε με αξιοπρέπεια! Μην εντείνεις την διχόνοια. Να αλλάξει χέρια ο Δήμος αναίμακτα. Εστω την ύστατη στιγμή, θυμήσου τι εστί Στρατιωτική Τιμή ή κάνε πράξη, όσο μπορείς κατά τις τελευταίες Αυτοδιοικητικές ημέρες ΖΩΗΣ που διανύεις «τούτο τουλάχιστον, Μην την εξευτελίζεις(την ζωή) μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες...» Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου