Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μ. Γραφάκος:«Θα συγκρουστώ με την Ι.Μ. Πεντέλης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Πεντελικό»!


Ολέθρια ήττα της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές προεξόφλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Μανώλης Γραφάκος
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94 FM»,  και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», ο κ. Γραφάκος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που βρίσκει ο Συνδυασμός του από τους συνδημότες του, κάνοντας λόγο για δημιουργία κύματος φυγής της παρούσας δημοτικής αρχής.
Επιπροσθέτως, ο κ. Μανώλης Γραφάκος υπογράμμισε πως κύριος στόχος του για την ερχόμενη πενταετία θα είναι η αναθεώρηση του σχεδίου πόλης και το οικονομικό νοικοκύρεμα του δήμου, το οποίο έχει χτυπήσει, όπως είπε, «κόκκινο» εξαιτίας της οικονομικής διαχείρισης που εφάρμοσε ο απερχόμενος δήμαρχος.

Τέλος, ο κ. Γραφάκος ξεκαθάρισε τη βούλησή του να συγκρουστεί με τη Μονή Πεντέλης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Πεντελικό Όρος, το οποίο όπως υπογράμμισε θα πρέπει να αναδειχτεί μέσω αθλητικών και πολιτιστικών δομών.
Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00 - 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου