Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Αστυνομία μέσω ... Χαλανδρίου στην Πεντέλη!!!

Αντιδρώντας στην απόφαση για μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης από την Πεντέλη στο Χαλάνδρι .σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, δημότες, κάτοικοι της πόλης μας, με επικεφαλής το Δήμαρχό μας Δημήτριο Στεργίου - Καψάλη συγκεντρώθηκαν χθες Παρασκευή 16 Μαΐου στα φανάρια της διασταύρωσης της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης και έκλεισαν τη Λεωφόρο Πεντέλης συμβολικά.
Ο Δήμαρχος επικοινώνησε με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης - Γραφείο Υπουργού  και έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο δεν σχεδιάζει καμία μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος της Πεντέλης.
Το θέμα με βάση την μεγάλη έκταση του Δήμου Πεντέλης και την εγκληματικότητα που παρουσιάζεται στην περιοχή τελευταία είναι πάρα πολύ σοβαρό και δημιουργεί ανησυχία και αναστάτωση  στους κατοίκους.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Πεντέλης και ο Δήμαρχός της είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε τέτοια σκέψη ή ενέργεια και θα αγωνιστεί εάν χρειαστεί για το αυτονόητο, για την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος της  Πεντέλης στην έδρα του. (Δημοτική Κοινότητα  Πεντέλης).

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου