Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Aποχαιρετά» την Εξουσία που ήξερε, ο «καβαλάρης του Σκότους», Δ. Στεργίου!

Εμπιστεύτηκαν τα «κλειδιά» της πόλης τους στον Μ. Γραφάκο, οι Μελισσιώτες!!!
Εντυπωσιακή συγκέντρωση, μοναδική, ανεπανάληπτη! Καλύπτω τις εκλογές στα Μελίσσια από το 2002! Δεν έχω βιώσει τέτοια ατμόσφαιρα ... Πρωτοφανής η προσέλευση του κόσμου & μάλιστα σε μία εποχή που η πολιτική & οι πολιτικοί δεν περνούν τις καλύτερες των ημερών...Δεν απολαμβάνουν την συμπάθεια του κόσμου... όμως ο Μανώλης Γραφάκος δεν το έννοιωσε αυτό στο Πευκοδάσος ούτε μία στιγμή! Αντίθετα εισέπραξε ΑΓΑΠΗ & ένα ήρεμο πάθος - παρότρυνση - από το πλήθος, το οποίο έδειξε ότι τον εμπιστεύεται, σέβεται τις επιλογές του, προκρίνει το πρωτοποριακό του πρόγραμμα, προσφέροντάς του ταυτόχρονα με ένα ζωηρότατο & παρατεταμένο  χειροκρότημα, όλη εκείνη την ζωτική ενέργεια που είχε ανάγκη εκείνος και οι συνεργάτες του(σε συνδυασμό πάντοτε με την Σοφία και την Εμπειρία των κ.κ. Γ. Μητρόπουλου - Γ. Καρβουνάκη κ.α), να βγεί νικητής σε αυτή την κομβική μάχη - για τα Μελίσσια & όχι μόνο - των δημοτικών εκλογών.
Για να αποτελέσει, όπως & ο ίδιος υπογράμμισε, θλιβερή παρένθεση η παρουσία Στεργίου στο τιμόνι του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης - Μελισσίων. Για να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό, οι πληγές που άνοιξε ο Στρατηγός & τα τραύματα που προκάλεσε στην κοινωνική συνοχή και των τριών πόλεων, με την αλλοπρόσαλλη & διαποτισμένη με εμπάθεια πολιτική συμπεριφορά του. Για να επανέλθει στον τόπο μας η Ευπρέπεια, ο Πολιτισμός στην Πολιτική, ο Διάλογος, η Δημοκρατία!  Για να μπει οριστικά ταφόπλακα, στην αλαζονική άσκηση εξουσίας, στην Αγένεια, & την άσκηση τρομοκράτησης, που προετοιμάζουν το έδαφος για να αναπτυχθεί η διχόνοια μεταξύ των κατοίκων που με την σειρά της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες για να ξεφυτρώσουν επικίνδυνα & ακραία Aυτοδιοικητικά «Μορφώματα»!
Τα Μελίσσια αποφάσισαν ... Επέλεξαν να αναπνεύσουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & αυτήν την εγγυάται ΜΟΝΟΝ η «Συμπολιτεία» & ο Μανώλης Γραφάκος
Γιατί αυτά τα 3,5 χρόνια ασφυκτιούσαν κάτω από ενα «χακί πέπλο», που τους εμπόδιζε να γευτούν ακόμη και τις πιό μικρές χαρές της ζωής. Ακόμη και να χαμογελάσουν!!!
Να δούν λίγο Oυρανό βρε αδερφέ, να απολαύσουν τον Hλιο της αισιοδοξίας, της δημιουργίας & όλα εκείνα τα στοιχεία(της Φύσης κ.α.), που έχει ανάγκη να αισθανθεί ο κάθε πολίτης, προκειμένου να νοιώσει, έστω κάποιες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας, γαλήνης & Ευτυχίας, σε αυτήν εποχή που όλα αλλάζουν με τρομακτική ταχύτητα, δραματικά σε βάρος του & ολοένα προς το χειρότερο... Να ανοίξει ένα παράθυρο στη θεοσκότεινη πραγματικότητα που παράγει η ανεκδιήγητη Διοίκηση Στεργίου. Μπορεί να μην το καταφέρει, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσει!!! Στην «Τελική», που λένε & στην καθομιλουμένη, θα αρκεστεί να ζωγραφίσει ένα παράθυρο με ζωντανά χρώματα, παρά να βλέπει συνεχώς αυτό το μονότονο σταχτοπράσινο  - σχεδόν ΜΑΥΡΟ - χρώμα, που μονοπωλούσε και κούραζε επί τρισήμισυ χρόνια τα μάτια μας!!!
3,5 χρόνια χωρίς Δημοκρατία ήταν πάρα πολλά ...


 
Η έλλειψή της μαύρισε τις ψυχές  των Μελισσιωτών, οι οποίοι στο πρόσωπο του Μανώλη Γραφάκου βλέπουν τον «Ελευθερωτή»,  από αυτήν την πρωτόγνωρη απολυταρχία που βίωσαν τα προηγούμενα χρόνια.
Την σκυτάλη παίρνουν τώρα η Νέα & η Παλαιά Πεντέλη. Ο αγώνας δεν είναι αγώνας Σωματικής Διάπλασης σαν και κείνους που διοργάνωνε η Διοίκηση Στεργίου!
Είναι αγώνας για την Δημοκρατία & ο αγώνας για την δημοκρατία απαιτεί πρωτίστως προγύμναση πνευματική, μόρφωση, ευγένεια, άμιλλα, αγάπη, συνεννόηση & ένα ασίγαστο πάθος για Ελευθερία, ώστε αργότερα να έχεις την δυνατότητα και την «ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ» ...
να την ρουφάς με όλο σου το «ΕΙΝΑΙ», να την αναπνέεις & να την απολαμβάνεις σε κάθε δευτερόλεπτο!!!
 
 
 
Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι και οι δύο πόλεις  θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των Μελισσίων.
Θα πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων την χλένη του Στρατηγού, που αντί να ζεστάνει τις ελπίδες τους, ένοιωσαν το κορμί τους να λυγίζει από το αντιδραστικότατο βάρος της & να τους προκαλεί αφόρητους πόνους στα γόνατα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν τις οδούς της δημοκρατικής πορείας που οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια είχαν με κόπο και μόχθο σχεδιάσει και χαράξει  ... 
Θέλουν να πλημμυρίσει ξανά το Πεντελικό με Ζωογόνο ΦΩΣ, ακόμη κι αν αυτό αναδείξει ορισμένες ατέλειες!
Είναι προτιμότερο να γνωρίζεις τα προβλήματα παρά να τα κρύβεις με το σκοτάδι του μυαλού σου! 
Και οι 3 πόλεις θέλουν ΦΩΣ! Πολύ & περισσότερο Φώς, για να καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια από την στυγνή & ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗ Διοίκηση Στεργίου!!!
Το «Αυτοδιοικητικό Αυγό» που οι Δαναοί έφεραν ως «δώρο» την αποφράδα εκείνη ημέρα της 15ης Νοεμβρίου του 2010, «έσπασε» κι αυτό το «Μόρφωμα» που ξεπήδησε ήταν ανατριχιαστικό, τρομακτικό & τραυματικό, με άρωμα αποπνικτικό, για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ... Και όσο μεγαλώνει τόσο πιο αδίστακτο γίνεται αυτό το πολιτικό «Τέρας» που μας προέκυψε & πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο το δηλητήριό του!!!
Συντρίψτε το όσο είναι ακόμα καιρός ...
Τα Μελίσσια έχουν ως προστάτη τους τον Αη Γιώργη που θεωρείται & προστάτης του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς.
Στην πατρίδα μου την Θράκη & συγκεκριμμένα τον Εβρο(απ΄ όπου κατάγομαι εγώ αλλά & η σύζυγος του απερχομένου Δημάρχου), έχουμε ένα έθιμο:
Την παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου, μαζεύαμε  τσουκνίδες & τις βάζαμε στην πόρτα των σπιτιών μας, για να μην έρχεται - όπως μας έλεγαν οι παλιοί - τη νύχτα το «Τζάντι»(το Δαιμόνιο), και πάρει από τα σπίτια μας το «Ούρι»(την Ευτυχία).
Γνωρίζετε οι περισσότεροι θεωρώ το εξαιρετικό τραγούδι του αείμνηστου Μάνου Χατζηδάκι την Μπαλάντα του Ούρι((δηλαδή της Ευτυχίας)!
Λέω αυτή την φορά να τροποποιήσουμε κάπως το ΕΘΙΜΟ... Την παραμονή των Δημοτικών Εκλογών να μαζέψουμε πολλές, μα πάρα πολλές τσουκνίδες και να τις τοποθετήσουμε στα σπίτια, για να φύγουν ανεπιστρεπτί τα δαιμόνια της «αχρείας» Διοίκησης Στεργίου & να επανέλθει η ισορροπία στην πόλη & η Ευτυχία στις κατοικίες μας ...
Να ΞΑΝΑνθίσει το χαμόγελο στα χείλη μας. Να ξαναφυσήξει & στις 3 πόλεις μας (Μελίσσια, Νέα & Παλαιά Πεντέλη), ΟΥΡΙος ΑυτοΔιοικητικός Ανεμος, που θα αναζωογονήσει τις ελπίδες μας, για ένα καλύτερο Δημοτικό ΑΥΡΙΟ!


Με την βοήθεια & Ευλογία και του Αγίου Γεωργίου, οι πόλεις μας θα αποκτήσουνΞΑΝΑ μία υπεύθυνη Ηγεσία, τον Μανώλη Γραφάκο με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», που θα «λογχήσει» πολιτικά τα δηλητηριώδη φίδια, που κάποιοι Δούρειοι Ιπποι(6 στον αριθμό), έφεραν ξαφνικά στην καθημερινότητά μας, τον «καβαλάρη του Σκότους»!!!
 
 
 
 
Απολυτίκιο (Ἦχος δ')
                                                           Ὡς τῶν αἰχμαλώτων ἐλευθερωτής,
                                                          καὶ τῶν πτωχῶν ὑπερασπιστής,
                                                        σθενούντων ἰατρός, βασιλέων ὑπέρμαχος,
                                                           Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε,
                                                                     πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ,
                                                                      σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

                                                               ΑΜΗΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ... ΑΜΗΝ!
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου