Σάββατο 2 Απριλίου 2011

"Διαρροή νερού" στη Λ. Πηγής ή όμβρια ύδατα;

Διαρροή νερού επί της Λεωφ. Πηγής, στα Μελίσσια, κατήγγειλλε ακροατής του ραδιοσταθμού "ΣΚΑΪ" και κάτοικος της περιοχής. Το πρόβλημα, όπως ισχυρίστηκε, προέρχεται από γωνιακή πολυκατοικία, απ’ όπου όμβρια ύδατα καταλήγουν στο πεζοδρόμιο.
Οι κάτοικοι  απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή, η οποία τους γνωστοποίησε πως θα ξεκινήσουν εργασίες στο αποχετευτικό δίκτυο. Έχει περάσει όμως αρκετός καιρός από τότε και έως τώρα το θέμα δεν έχει επιλυθεί.
Σε επικοινωνία που είχε ο "ΣΚΑΪ" με τον Διευθυντή Διοικητικής και Λειτουργικής Υποστήριξης της ΕΥΔΑΠ κ. Αλεξανδράτο, ελέχθη ότι "το συγκεκριμένο περιστατικό δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ, αλλά στο Δήμο Πεντέλης" και πως το μόνο που μπορούν να κάνουν από τη δική τους πλευρά είναι να τοποθετήσουν στη συγκεκριμένη διαρροή, ρείθρα.
Πρόκειται για αγωγό περιορισμένης παροχετευτικής ικανότητας πάνω στην επιφάνεια και αποτελεί συνέχεια του οδοστρώματος.
Από την πλευρά του ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης κ. Σεβαστός Βορέας  τόνισε  πως συνεργείο του Δήμου πήγε στο συγκεκριμένο σημείο και διαπίστωσε πως δεν υπάρχει διαρροή. Πρόκειται για όμβρια ύδατα που προέρχονται από πολυκατοικία και καταλήγουν σε φρεάτια της Παναγή Τσαλδάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου