Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Στόχος είναι να μη θιγεί καμία ιδιοκτησία

Η μαζική προσέλευση του κόσμου ο οποίος πλημμύρισε την Τετάρτη 6 Απριλίου από νωρίς το δημοτικό κατάστημα Πεντέλης, απέδειξε τη σοβαρότητα του θέματος το οποίο δεν είναι δασικοκεντρικό μόνο, αλλά κυρίως κοινωνικό-πολεοδομικό και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι κύριος στόχος είναι να μη θιγεί καμία ιδιοκτησία στην Πεντέλη και γι’αυτό τους προέτρεψε να κάνουν ενστάσεις ώστε να σταματήσει αυτή η αδικία. «Καλούμαστε δυστυχώς να πολεμήσουμε για τα αυτονότητα αλλά όλοι μαζί ενωμένοι, για μια ακόμα φορά θα δικαιωθούμε. Εξάλλου, στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται.»
Ο Δήμαρχος, μετά τις παρεμβάσεις του στην Υπουργό και στους αρμόδιους φορείς, πήρε τη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο είναι διατεθιμένο να αποτρέψει τις αδικίες όπου χρειάζεται. Έγινε ήδη δεκτή μια από τις ενστάσεις του και ενετάχθη στα μη δασικά το Σχέδιο Γεωργοκτηνοτρόφων.
            Έμπρακτη η συμπαράσταση του Δήμου
Για την εξυπηρέτηση του κόσμου ο Δήμος θα είναι δίπλα στους πολίτες με έμπρακτη συμπαράσταση. Από τη Δευτέρα 11 Απριλίου θα λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης ενστάσεων και δωρεάν μεταφορά στα κεντρικά γραφεία στο Μαρκόπουλο.
Στην εκδήλωση, πλαισίωναν το Δήμαρχο, οι μηχανικοί-τοπογράφοι του Δήμου, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι και ο νομικός σύμβουλος.
Η επόμενη συγκέντρωση-ενημέρωση θα γίνει την Κυριακή 11:00 στον ίδιο χώρο ειδικότερα για τη Ν.Πεντέλη και προγραμματίστηκε συγκέντρωση, τη Δευτέρα στις 09:00 στην κεντρική πλατεία της Αγ.Τριάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου