Σάββατο 9 Απριλίου 2011

"Αυτοκτόνησαν" τα κορίτσια του ΑΟΜ !

 Δυστυχώς η  Αγία Παρασκευή "έσπασε" (όπως είχε κάνει νωρίτερα  και το Περιστέρι στον ΜΕΛΑ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ) το πλεονέκτημα έδρας που είχαν τα  κορίτσια μας. Νίκησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης τον ΑΟΜ μέσα στην  έδρα μας με 58-56 κάνοντας  το 2-1 στις νίκες, και  έτσι θα είναι πλέον αυτές στον τελικό της ΕΣΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν, την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου.
Το ματς δεν ενδείκνυτο για καρδιακούς αφού κρίθηκε 1 δευτερόλεπτο και 8 δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη του αγώνα!!!
Τη χρονική εκείνη στιγμή η πλέϊ-μέϊκερ της "ΣΑΝΤΑΣ" Πάτυ Λημνιάτη κλήθηκε να σουτάρει δύο βολές.  Ευστόχησε στη μια εκ’ των δύο, διαμορφώνοντας το 58-56 υπέρ της ομάδας της!
Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάτυ Λημνιάτη, η οποία αστόχησε στην πρώτη βολή, είχε λάβει εντολή από τον προπονητή της, Μιχάλη Θάνο, να χάσει και τη δεύτερη, κάτι βέβαια το οποίο δεν συνέβη, έστω και χωρίς να το θέλει η ίδια!
Ωστόσο, οι παίκτριές μας δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν σε σουτ στην εκπνοή του ματς και ο Γ.Σ Αγίας Παρασκευής κέρδισε τη μάχη, ριχνοντάς μας στο καναβάτσο...
Σε ότι αφορά αυτό καθ΄ αυτό το ματς, οι παίκτριες της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με διαφορά έξι πόντων. Στη συνέχεια η αστοχία των Μελισσίων από κοντινή απόσταση, αλλά και οι πολλές χαμένες βολές σε συνδυασμό με τη σύνθετη άμυνα της Αγίας ανέβασαν τη διαφορά.
Στο ημίχρονο όμως τα πανάξια κορίτσια του Α.Ο .Μελισσίων αφυπνίστηκαν. Πίεσαν πολύ και μάζεψαν τη διαφορά, οδηγώντας τις φιλοξενούμενες σε λάθη. Έτσι 4΄ πριν τη λήξη τα κορίτσια μας πέρασαν μπροστά με 5 πόντους !!! Εκεί όμως από τη μια, οι βιαστικές επιθέσεις και από την άλλη το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε η πολύ θετική Μοίρα, έγειραν την αναμέτρηση προς την Σάντα.
Τη "χαριστική  βολή" για τη νίκη του Γ.Σ Αγίας Παρασκευής, όπως προείπαμε, μας την έδωσε  Πάτυ Λημνιάτη!
Οι διαιτητές των Play-off & μπαράζ 3ης-4ης θέσης (10/04/2011)

Ορίστηκαν οι διαιτητές των Play-off και των αγώνων μπαράζ της 3ης-4ης θέσης για αύριο Κυριακή 10/04/2011.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 12:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(ΤΣΩΝΟΣ-ΘΕΟΝΑΣ)
ΑΙΓΑΛΕΩ 18.00 ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΙΑΚΕΙΜΗ)
Οι κριτές των αγώνων είναι:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 12:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ-ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ-ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ Δ.)
ΑΙΓΑΛΕΩ 18.00 ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΤΡΙΧΑΣ-ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου