Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αυριο στο ΙΓΕ, η βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ»

Ημερίδα-Εκδήλωση Βράβευσης σχολείων συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  «Μαθαίνω για τα Δάση», η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Β’ Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Αθηνών.
Στην ημερίδα η οποία θα διεξαχθεί  στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού,  το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 09:00 έως 15:00(Λεωφ. Κηφισίας 186-Κηφισιά*), θα γίνει η βράβευση των σχολείων(μεταξύ αυτών είναι & το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων) και των εκπαιδευτικών του δικτύου που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τις σχολικές χρονιές 2008-2009 και 2009-2010.
Θα ακολουθήσουν βιωματικά εργαστήρια στον υπαίθριο χώρο του κτήματος Συγγρού.
Το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων θα εκπροσωπηθεί από την Διευθύντριά του κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ & τα ΠΑΙΔΙΑ του 2ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  θα παραλάβουν το βραβείο, παρουσιάζοντας ένα δρώμενο σχετικό του θέματος του ΔΙΚΤΥΟΥ.
 ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ" ομολογεί ότι δεν εξεπλάγη με τη βράβευση του 1ου Νηπιαγωγείου!!! Γίνεται εκπληκτική δουλειά. Στο παρελθόν παρουσιάσαμε αποσπάσματα από ένα άλλο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί το σχολείο  με τίτλο: «είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Μείναμε άναυδοι & εντυπωσιασμένοι ...
Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων(παιδιά, δασκάλους & γονείς). Ευχόμαστε(εμείς αποτολμούμε να εκφράσουμε βεβαιότητα), νέες και μεγαλύτερες διακρίσεις, αφιερώνοντας στο σχολείο ένα τραγουδάκι  σε Μουσική του Νότη Μαυρουδή & Στίχους της Μέλπως Ζαροκώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου