Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Απώλεσε και την 3η θέση, η ομάδα Γυναικών του ΑΟΜ

Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑ (Play Off )
Η Αγία Παρασκευή μετά τη νίκη πρόκριση στο τελικό της πρώτης κατηγορίας γυναικών, επί της ομάδας μας, μέσα στα Μελίσσια με 58-56, αν και με μειονέκτημα έδρας ξανά, επικράτησε στον τελικό  με 54-43 του Περιστερίου. Η "ΣΑΝΤΑ" έκανε το 2-1, στη σειρά αυτών των αναμετρήσεων και χρειάζεται πλέον μόλις μια νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α2.
Η ομάδα μας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την εντός έδρας ήττα από την  Αγία Παρασκευή στο 5ο καθοριστικό ματς, απώλεσε και την 3η θέση από τον Μελά  Αγ. Ελευθέριο, από τον οποίο έχασε (με "κατεβασμένα χέρια") 51-34.
Η ομάδα Γυναικών του ΑΟΜ κατετάγη στην 4η θέση. Δεν πειράζει ... Τα κορίτσια μας πρέπει να μην πτοηθούν και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους. Οι εμπειρίες που συλλέγουν είναι ο καλύτερος δάσκαλος για τις επιτυχίες του μέλλοντος, που είμαστε βέβαιοι ότι θα έλθουν
Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Μελίσσια 51-34 (29-18)

Διαιτητές: Παπανικολάου - Γιακείμη
ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Γκόγκου 15(1), Τσιφτελή 7(1), Αθανασίου 5(1), Φλίγκου 8, Κερπέ Δ, Τσαπρούνη, Μιχοπούλου 6, Λεκαράκου 5(1), Γιακάλου 2, Μακρυνίκα 3, Θεοδωρακοπούλου
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής): Κασίμη 4, Καραβέλη Μ 4, Γιώτα, Μοίρα 13, Κουτσαυγουστή 2, Κεμαβόρ 5, Αρβανίτη 4, Γερασιμοπούλου Γ, Παναγίδου 2, Καραβέλη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου