Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πολεοδομία στο Δήμο Πεντέλης, η πρόθεση του Δημάρχου

Η λειτουργία της Πολεοδομίας Β΄τομέα ( Αγ. Παρασκευής), ήταν το αντικείμενο  σύσκεψης Δημάρχων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου στο Δημαρχείο της Αγ. Παρασκευής,
στην οποία εκτός του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, συμμετείχαν οι  Δήμαρχοι Αγ. Παρασκευής & Φιλοθέης - Ψυχικού κ.κ  Ζορμπάς & Ξηριδάκης,  οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών των  Δήμων  Βριλησσίων  & Αγ. Παρασκευής, η προϊσταμένη Πολεοδομίας κ. Χριστοπούλου καθώς και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πεντέλης κ. Γιάννης Ξανθάκος.
Κατά την σύσκεψη συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα της δυσλειτουργίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας, το οποίο οφείλεται στην μετακίνηση των υπαλλήλων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες υπάλληλοι να μην εξυπηρετούν το μεγάλο και ιδιαίτερο φόρτο εργασίας που καλύπτει η παραπάνω πολεοδομία.
Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά τις παρατηρήσεις των συναδέλφων του, επεσήμανε ότι πρόθεση του είναι η δημιουργία πολεοδομίας στο Δήμο Πεντέλης όσο το δυνατόν συντομότερα. Προκειμένου δε να δοθεί άμεση λύση στο υπάρχον πρόβλημα , πρότεινε την άμεση συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Σγουρό, για να τον ενημερώσει σχετικά και να επιληφθεί άμεσα. Πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από όλους.
Όσον αφορά την ενημέρωση και εκπαίδευση υπαλλήλων, για την μετάβαση της πολεοδομίας στον Δήμο, εξετάζεται η διάθεση δύο υπαλλήλων του Δήμου, ΠΕ μηχανικού και ΔΕ διοικητικού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου