Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μαχητικά για την απόδειξη του δικαίου

Δ. Στεργίου: «Δεν μετράει η αντίσταση για την αντίσταση,
                 αλλά για τη λύση του προβλήματος,
               που είναι το δίκαιο των Πεντελιωτών»
  Την τεχνοκρατική επιτροπή την οποία σύστησε με αρμοδιότητα τόσο τις ενστάσεις του Δήμου για τους δασικούς χάρτες, όσο και την επικουρική βοήθεια προς τους κατοίκους για την τεκμηρίωση των ενστάσεων τους, παρουσίασε ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, στην προγραμματισμένη Κυριακάτικη ενημερωτική συγκέντρωση των δημοτών για τους δασικούς χάρτες.
Ο κ. δήμαρχος διευκρίνισε ότι «η επιτροπή θα βοηθήσει τους δημότες, ώστε να στηρίξουν την επιχειρηματολογία τους στην αυτόχθονη διαδρομή ζωής, της δικής τους και της περιουσίας τους». Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «η απόδειξη του δίκαιου θα είναι μέχρι τελευταία στιγμή μαχητικά και σε όλα τα επίπεδα.
Παράλληλα εγώ προσπαθώ να πείσω τόσο την Κυβέρνηση όσο και τα αρμόδια όργανα, όπου έχουν γίνει λάθη να τα διορθώσουν, προτού να φθάσουμε στις επιτροπές, όπου θα δικαστούν οι ενστάσεις. Βέβαια, από την επικοινωνία μου με το ΥΠΕΚΑ, είδα ότι υπάρχει ευήκοον ους, όμως αυτό δεν καλύπτει την νομική μας διαδρομή και τη διαδικασία εφαρμογής της εγκυκλίου αυτής. Είμαστε εδώ για να πείσουμε την εξουσία για το δίκιο μας»
Τα μέλη της επιτροπής απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των κατοίκων. Ειδικότερα, τους ενημέρωσαν ποιες διαδικασίες και δικαιολογητικά απαιτούνται για τη σύνταξη και κατάθεση των ενστάσεων τους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

                          17-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου