Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επίθεση Αναρχικών στο σπίτι του εισαγγελέα Μπαλτά

Επίθεση με μπογιές και ξύλα στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά στην οδό Κλειούς στα Μελίσσια, έκαναν χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περισσότεροι από 50 αντιεξουσιαστές. Οι αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού και πέταξαν φέιγ βολάν. Εντρομοι οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε σχεδόν αμέσως στο σημείο. Τότε άρχισε η καταδίωξη των αντιεξουσιαστών στους δρόμους των Μελισσίων και έφτασαν μέχρι την λεωφόρο Πεντέλης. Στην συμβολή της λεωφόρου με την οδό Μυτιλήνης οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν κάποιους από αυτούς, με αποτέλεσμα να προσαχθούν στη ΓΑΔΑ,περισσότερα από 30 άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς είναι ειδικός εφέτης ανακριτής αρμόδιος για το θέμα της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Υπενθυμίζουμε επίσης
ότι στην πόλη των Μελισσίων είχε δεχθεί επίθεση με μολότοφ το βράδυ της 4ης Ιουνίου 2009  και το ΑΤ Μελισσίων. Την ευθύνη της ενέργειας είχε αναλάβει με επιστολή της, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "athens.indymedia.org" η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Αναρχική Ομάδα Επίθεσης Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου