Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Φορομπηχτικός ο προϋπολογισμός

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ένας ακόμη φορομπηχτικός προϋπολογισμός ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης.
Η Διοίκηση Στεργίου, προσανατολισμένη και ευθυγραμμισμένη πλήρως με τη κυβερνητική πολιτική, εφαρμόζει με απόλυτη συνέπεια το σφαγιασμό του λαϊκού εισοδήματος σε τοπικό επίπεδο. του Δήμου μέσα από τους δημοτικούς φόρους και τα τέλη, που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, συνολικά οι λαϊκές οικογένειες του Δήμου μας,
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ληστρική αύξηση που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο για τα μικρομάγαζα της περιοχής που κάνουν χρήση τραπεζοκαθισμάτων, ενώ μόλις πριν ένα μήνα υπηρετώντας την ίδια ταξικά πολιτική έδωσαν πεσκέσι σε Τράπεζες και ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ 500.000€ από δημοτικούς φόρους.
Αυτή η ανάλγητη πολιτική της νέας διοίκησης του Δήμου Πεντέλης η οποία βρίσκει συμπαραστάτες και από άλλους συνδυασμούς, εφαρμόζεται ταυτόχρονα με τις ανθρωποθυσίες που ετοιμάζουν η Κυβέρνηση, η Τρόικα και η πλουτοκρατία στο βωμό των κερδών των μονοπωλίων.
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι συμπαραστάτες της μεθοδεύουν την κατάργηση όλων των φοροελαφρύνσεων προς τους εργαζόμενους. Τώρα που στο στόχαστρο είναι η καρατόμηση «κοινωνικών επιδομάτων», η εξαθλίωση στο σύστημα δημόσιας Υγείας και Παιδείας, την ίδια ώρα έρχεται και η δήθεν «ανεξάρτητη και ακομμάτιστη» Δημοτική Αρχή του Δήμου Πεντέλης για να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην ήδη άδεια τσέπη των δημοτών.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, είχε προειδοποιήσει προεκλογικά το λαό ότι κριτήριο της ψήφου του επιβάλλεται να είναι οι πολιτικές θέσεις των συνδυασμών για τα κρίσιμα και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη , και τα άλλα λαϊκά στρώματα, ειδικά σήμερα με αυτά τα κυβερνητικά μέτρα κόλαση για το λαό και τη νεολαία, που καθημερινά αποφασίζονται .
Επίσης η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ήταν και είναι η μόνη παράταξη που είπε την αλήθεια για τις καταστροφικές συνέπειες και επιπτώσεις που φέρνει η εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, αυτό το έκτρωμα που είναι η συνέχεια και ο δίδυμος αδελφός της πολιτικής , της Ε.Ε. και του Μνημονίου, την ώρα που όλοι οι άλλοι συνδυασμοί το άφηναν στο απυρόβλητο αφού πίνουν νερό στο όνομα αυτής της πολιτικής, και προσπαθούσαν να πείσουν για την ανεξαρτησία τους από κόμματα και τις αυτοδιοικητικές τους ικανότητες. .
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, καλεί άλλη μια φορά τους εργαζόμενους , τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νέα γενιά, σε συστράτευση γύρω από τα ταξικά σωματεία, και το λαικό ταξικό κίνημα, για να φτιάξουμε μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία, ώστε να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί αυτή τη πολιτική, και να την ανατρέψουμε. Για να ανοίξουμε το δρόμο για έναν άλλο συσχετισμό δυνάμεων και για μια άλλη εξουσία, που θα υπηρετεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων. ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου