Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δ. Στεργίου-Καψάλης: ΔΕΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ ...

Για τις πιθανές αλλαγές που θα επέλθουν με την εφαρμογή των δασικών χαρτών αλλά και για όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις του προς το Υπουργείο και τους αρμόδιους φορείς, ενημέρωσε χθες στις 9:00 π.μ  τους κατοίκους του Δήμου Πεντέλης, ο κ. Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη φερόμενη ως δασική έκταση "πλατεία της Αγ. Τριάδας".
 Ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε να καταλαγιάσει την αγωνία εκατοντάδων κατοίκων, που προσήλθαν  στην πλατεία. "Από πλευράς Δήμου, τόνισε, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες", προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συγκεντρώσεις για τους κατοίκους. Ταυτόχρονα Τοπογράφοι-Μηχανικοί του Δήμου θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την σύνταξη των ενστάσεων που θα κάνουν οι δημότες.
Ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η νεοσυσταθείσα τεχνοκρατική επιτροπή που όρισε το Δημοτικό Συμβούλιο, για τον σκοπό αυτό.
« Η θέση του Υπουργείου, είπε κλείνοντας ο κ. Στεργίου, είναι ότι θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις αδικίες που δημιουργούνται με την εφαρμογή των δασικών χαρτών. Από την πλευρά μας δεν εφησυχάζουμε γιαυτό ξεκινήσαμε έναν αγώνα δύσκολο και όλοι μαζί ενωμένοι θα φτάσουμε στο τέλος για την δικαίωση την δική μας ,των γονιών μας και των προγόνων μας.»
Την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου στις 11.00 πμ, στο Δημοτικό κατάστημα Πεντέλης θα γίνει η επόμενη ενημερωτική συγκέντρωση των κατοίκων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου