Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Προβληματικός ο καθαρισμός των προαύλιων χώρων σχολείων

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο κ. Δ. Στεργίου - Καψάλη σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον καθαρισμό  προαύλιων χώρων των σχολείων της Δημοτικής  Κοινότητας Μελισσίων, κατέθεσε  η δημοτική παράταξη "ΠΕΝΤΕΛΗ εν ΔΡΑΣΕΙ". "Αυτή τη στιγμή, σημειώνει,δεν γίνεται από κανέναν.
Ούτε από τον Δήμο, ούτε από τις καθαρίστριες των σχολείων. Ειδικά δε τις Δευτέρες, ο όγκος σκουπιδιών(που γίνεται από εξωσχολικούς) είναι πολύ μεγάλος και επικίνδυνος για τα παιδιά, καθώς υπάρχουν μεσα  σε αυτά ενέσεις και σπασμένα μπουκάλια!!!
Υπενθυμίζει επίσης ότι αν και ο Δήμος ζήτησε να καθαρίζονται οι προαύλιοι χώροι εθελοντικά από τις καθαρίστριες, οι χώροι ωστόσο είναι παρα πολύ μεγάλοι για να καθαρίζονται από ένα άτομο.
Το "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ" πάντως απορεί γιατί γίνεται λόγος μόνο για την καθαριότητα και δεν επισημαίνεται το γεγονός της ύπαρξης ενέσεων.
Δηλαδή μας αρκεί μόνο η διαπίστωση; Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να καταγγελθεί στις αρμόδιες αρχές; Ενδεχομένως οι χώροι αυτοί να έχουν μετατραπεί σε "στέκια" για την χρήση διαφόρων ουσιών από νεαρούς, οι οποίοι αφήνονται κυριολεκτικά έρμαια στις ορέξεις κάποιων εμπόρων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου