Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Eμφαση στην κοινωνική πολιτική

Μεθοδικά ο Μανώλης Γραφάκος και τα ικανά στελέχη του συνδυασμού μας, στελεχώνουν και οργανώνουν τους τομείς ευθύνης της δημοτικής μας κίνησης.
Κάθε τομέας ευθύνης αποτελείται από στελέχη, που το κάθε ένα από αυτά αναλαμβάνει συγκεκριμένη αρμοδιότητα.
Στόχος είναι αφενός η από κοντά παρακολούθηση του δημοτικού έργου, αφετέρου η σταδιακή διαμόρφωση των θέσεων και προτάσεων της δημοτικής μας κίνησης για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Πεντέλης και τους συμπολίτες μας.
Η ανακοίνωση των στελεχών μας του τομέα της κοινωνικής πολιτικής, καταδεικνύει και συμβολικά τον ιδιαίτερο προσανατολισμό που έχει η δημοτική μας κίνηση για την ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους πολίτες. Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σταδιακά και μέχρι το Φθινόπωρο θα έχει ανακοινωθεί η στελέχωση όλων των τομέων ευθύνης.
Για το θέμα της στελέχωσης των τομέων ευθύνης ο επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλης Γραφάκος δήλωσε: «Μετά από 6 μήνες θητείας της διοίκησης Στεργίου είναι προφανές σε όλους τους συμπολίτες μας ότι η διοίκηση αυτή είναι μια κακή, αναποτελεσματική και χωρίς κοινωνικό όραμα. Η διοίκηση Στεργίου είναι βέβαιο ότι σε τρία χρόνια θα είναι παρελθόν. Σταδιακά διαμορφώνουμε την εναλλακτική μας πρόταση η οποία συνοδεύεται με ικανά στελέχη, άξιους συμπολίτες μας που θα μπορούν να την εφαρμόσουν. Σχεδιάζουμε από τώρα με σοβαρότητα τον ενιαίο Δήμο Πεντέλης με ορίζοντα 15 ετίας».
Δείτε τα στελέχη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής στον παρακάτω σύνδεσμο http://manolisgrafakos.gr/koinoniki-politiki/omada-ergasias/.
Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης «Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου