Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

"Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δύο φορές" !

            1ος ΒΡΕΦ/ΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Στην γιορτή για τη λήξη της σχολικής περιόδου του1ου Βρεφονηπιακού σταθμού Πεντέλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, πνεύμονας ζωής για την πόλη, τα παιδιά εκπαιδεύονται και «έχουν αναλάβει» την προστασία του.
Με την παρουσίαση του θεατρικού τους και της έκθεσης με τις δημιουργίες τους, έστειλαν το μήνυμα σε όλους ότι το περιβάλλον είναι ζωή, δημιουργία και «το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δύο φορές»
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων.. «Με ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση είμαι κοντά σας, στην φύση ατενίζοντας με ελπίδα το μέλλον, τα παιδιά μας. Σήμερα έχουμε όλοι ανάγκη να παίρνουμε ανάσες ζωής , κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ήμουν, είμαι και θα είμαι αταλάντευτα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Το κλάμα ενός παιδιού είναι ευθύνη δική μας..».

 
Ολοκληρώνοντας δε, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους εργαζόμενους για την συνεργασία τους και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, βοηθώντας τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν δημιουργικές ώρες στον παιδικό σταθμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου