Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: "Πολιτισμός χωρίς καθαριότητα, δε νοείται"!

   Εθελοντική Δράση καθαρισμού
     στην  γέφυρα "5 Καμάρες"
Με σεβασμό στις ρίζες και στην ιστορία μας πορευόμαστε μπροστά και αγωνιζόμαστε να αναδείξουμε τα ιστορικά και περιβαλλοντικά μας μνημεία.
Στο πλαίσιο των δεκαπενθήμερων περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Πεντέλης, ο Δήμαρχος και οι εθελοντές του Δήμου συναντήθηκαν την Κυριακή, στη Δημοτική Κοινότητα Μελίσσια για τον καθαρισμό της ρεματιάς. Μια περιοχή με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά, μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης.
Όλοι μας με αγάπη και μεράκι για την πόλη μας και τους ελάχιστους και πολύπαθους χώρους πρασίνου που μας απέμειναν, φροντίζουμε όχι μόνο να τους συντηρούμε σωστά ως οφείλουμε, αλλά να τους αναπτύσσουμε, να τους αναδεικνύουμε και να τους αξιοποιούμε, ώστε να συμβάλλουμε έτσι στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.
Ο Δήμαρχος ικανοποιημένος για την εθελοντική συμμετοχή των εργαζόμενων του Δήμου επεσήμανε ότι "με συμμάχους εθελοντές και ενεργούς δημότες, θα συντηρούμε τα μνημεία και τα αλσύλλια, ως δημόσια περιουσία που ανήκει στους πολίτες. Άλλωστε πολιτισμός χωρίς καθαριότητα δε νοείται"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου