Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

1ο Διαδημοτικό meeting ομαδικής γυμναστικής & χορού

1ο MEETING ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ
Το 1ο Διαδημοτικό meeting ομαδικής γυμναστικής και χορού διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Πεντέλης. Στην αθλητική συγκέντρωση συμμετείχαν αθλητές από τους όμορους Δήμους, Βριλλησίων, Γέρακα και Χαλανδρίου.
Σε ατμόσφαιρα αρμονίας, συγχρονισμού, ακρίβειας, τελειότητας και χάρης οι αθλήτριες εντυπωσίασαν τους γονείς και φίλους που ήταν στο γήπεδο, παρουσιάζοντας γενική γυμναστική, ρυθμική, ακροβατική, τραμπολίνο και ακροβατικό διάδρομο.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης τίμησε με την παρουσία του τις αθλήτριες και ταυτισμένος με την φιλοσοφία του αθλητισμού, ως άνθρωπος του αθλητισμού, στο χαιρετισμό του είπε:
.. «Είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας απονείμω έπαθλα. Αθλητής και εγώ σε όλα τα επίπεδα, ενός άλλου αθλητικού χώρου, αυτού της ιππασίας, διακατέχομαι από τα ίδια συναισθήματα και σας εύχομαι ο αθλητισμός να επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο τις ψυχές και τα σώματα σας. Η γαλήνη της ψυχής και η αρμονία στην ζωή σας να σας ακολουθούν δια βίου.»
Στην συνέχεια απένειμε έπαθλα στις αθλήτριες που διακρίθηκαν και έλαβαν την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο. Οι αθλήτριες με την σειρά τους απένειμαν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο και τον ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου