Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

Του Αργύρη (Άρη) Νταβάκου,

µέλους της Δηµοτικής Κίνησης
 ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


"Ανακοινώνομεν προς τας κατοίκους του Δήμου, ενδεικνυόμενα μέτρα, ώστε ο αναρχοκομμουνισμός εις το εγγύς μέλλον, εντός των ορίων του Δήμου να υποστή κάμψιν και το ποσοστόν του να κατέλθη εις επίπεδα κάτω του μηδενός.
Έτσι… αποφασιζόμεν και διατάσσομεν:
1. Να απαγορευτεί η οποιαδήποτε χρήση των δημοτικών αιθουσών προς όλας τας δημοτικάς κινήσεις, πλην αυτής της οποίας ηγείται ο δήμαρχος.
2. Αποφασίζομεν την ενδυνάμωσιν των σχέσεων, μεταξύ μαθητών και Σχολείων, καταργώντας τον θεσμόν «summer camp», όπου κύριος σκοπός του ήτο η απομάκρυνση των μαθητών από τας τάξεις τους, λουόμενοι προς παρακείμενη δημοτική πισίνα ή παίζοντας ποδόσφαιρον ή μπάσκετ.
Προς αντικατάστασίν του, ιδρύομεν το «κelia camp», το οποίο θα λαμβάνει χώρα εντός των σχολικών εγκαταστάσεων καθόλη τη διάρκεια των τριών μηνών του θέρους, ώστε οι μαθηταί να μη λησμονούν τι εστί τάξις.
3. Απαγορεύεται η κατάθεσις παντός παραπόνου από πολίτην, Σύλλογον, Κίνησιν προς την Δημοτική Αρχή, καθώς εκ των προτέρων κρίνεται ως παράλογο.

4. Απαγορεύεται η δημόσια συνάθροιση άνω του ενός ατόμου.
5. Απαγορεύεται η φιλοξενία τριών ατόμων εις την οικία σας, χωρίς προηγουμένως να έχει δηλωθεί στον Δήμον ή Αστυνομίαν.
6. Απαγορεύονται τα τραγούδια των Θεοδωράκη, Αγγελάκα και ιδιαιτέρως το άσμα του Θ. Παπακωσταντινου «Ερώτηση Κρίσεως».
7. Απαγορεύονται αι αναγνώσεις βιβλίων, φέρουσι απόψεις ή λεγόμενα των Λένιν, Μαρξ, Μπακούνιν, Βάρναλη, Λουντέμη, Ρίτσου.
8. Αποφασίζομεν την υποχρεωτικήν παρακολούθησιν εκδηλώσεων και παρελάσεων προς τιμήν της πολεμικής αρετής των Ελλήνων, που θα οργανώνεται από τον Δήμο με μαθητάς ενδεδυμένους φανταράκια, με χλαμύδες και περικεφαλαίες ή τσολιαδάκια.
Επίσης, υποχρεωτικό κρίνεται και το αυθόρμητο παρατεταμένο χειροκρότημα προς τον ηγέτη του Δήμου.
9. Για οποιαδήποτε δολιοφθορά θα κατηγορούνται οι κομμουνισταί δημοτικοί υπάλληλοι και αι αναρχικαί δυνάμεις του δημοτικού μας διαμερίσματος.
10. Οποιαδήποτε μορφή αντίστασης (πλην της ηλεκτρικής) θεωρείται παράνομη.
11. Φυλακές προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλά χτίζονται (σύμφωνα με δέσμευσή μας).
12. Ως ένδειξη υπέρτατου σεβασμού προς την δημοκρατικήν μας παιδεία και ουχί ως ένδειξη αντιθέτου… εις τα Δημοτικά Συμβούλια, απαγορευόμεν τας δευτερολογίας, διατηρώντας φυσικά να επανατοποθετούνται μόνον αι δικαί μας άνθρωποι.

Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέσει κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον.

Υ.Γ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις του παρελθόντος, του παρόντος ή του μέλλοντος είναι εντελώς συμπτωματικές.

Του Αργύρη (Άρη) Νταβάκου,
µέλους της Δηµοτικής Κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Περισσότερες πληροφορίες για το συνδυασμό "Πεντέλη εν Δράσει" μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.penteliendrasei.gr/


O ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  παραπέμπει  ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΟΥΝ  & ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ του Άρη Νταβάκου, με τίτλο:
ΟΝΟΥΡ, ΣΕΧΡΑΖΑΤ και η αποχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου