Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Eργάτης & παράδειγμα» o Δήμαρχός μας

Επιτυχημένη και η 3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το περιβάλλον είναι πολύτιμη πηγή ζωής, φροντίζουμε καθημερινά να το διατηρήσουμε καθαρό και έξω από την πόρτα του σπιτιού μας.
Ήμασταν όλοι εκεί, μια παρέα με το Δήμαρχο, τους εθελοντές, τους υπαλλήλους του Δήμου, πολίτες και από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες , στο καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε δεύτερη Κυριακή, για τον καθαρισμό των πάρκων και αλσυλλίων της πόλης μας.
Την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 8 το πρωί συναντηθήκαμε στο δάσος στην «Πηγή της Αφροδίτης» στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, ένας από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου στα Μελίσσια και όλοι μαζί φροντίσαμε να καθαρίσουμε την περιοχή ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τον περίπατο τους οι δημότες. Η συνέχεια ήταν στο δασάκι έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου, στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, πάντα παρών «εργάτης και παράδειγμα» για εθελοντές και πολίτες, ευχαρίστησε όλους όσους προτίμησαν να διαθέσουν την Κυριακή τους προσφέροντας για την πόλη και τους ανθρώπους της και επεσήμανε ότι «Η Ημέρα Περιβάλλοντος» δεν είναι ετήσια επέτειος, είναι κάθε μέρα περιβαλλοντικής δράσης που οφείλουμε στη Μάνα Γη.
Το επόμενο ραντεβού μας για μια νέα περιβαλλοντική δράση, ορίστηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου, με το 1ο Εθελοντικό πότισμα των δένδρων που φυτέψαμε τον Χειμώνα.
Στην εθελοντική μας δράση συμμετείχε με την χορηγία του - προσέφερε σνακ - το αρτοποιείο –ζαχαροπλαστείο «ΤΟΡ» στα Μελίσσια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου