Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου πνεύματος πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Ιουνίου στην Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.
Σε κλίμα κατάνυξης ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πιστοί συμμετείχαν στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας την Κυριακή 12 Ιουνίου αγνοώντας τον άστατο καιρό.
Με αφορμή τον εορτασμό διοργανώθηκε και το καθιερωμένο πανηγύρι το οποίο επισκέπτεται πολύς κόσμος. Μικροί και μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ψωνίσουν από τους πάγκους των μικροπωλητών με τα εμπορεύματα και οι μικροί επισκέπτες να διασκεδάσουν στο λούνα πάρκ.
Χάρη στη σωστή οργάνωση του πανηγυριού όσον αφορά στην ρύθμιση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και την χωροταξική ρύθμιση των πάγκων των μικροπωλητών, παράλληλα με την διαρκή επίβλεψη από τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης, οι οποίοι εθελοντικά ήταν στο εγκατεστημένο περίπτερο-γραφείο ενημέρωσης του Δήμου για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα, οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν για άλλη μία χρονιά με πλήρη επιτυχία. Η πόλη μας καθαρή από την Τρίτη νωρίς το πρωί μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟY ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου