Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

AOM : Οριστικοποιήθηκε η είσοδος των Αλέξανδρου Λέανδρου - Νίκου Ρισβά

Π. Πατσιαλός : άκρως πρωταγωνιστικοί οι στόχοι του Α.Ο.Μ
Δεν θα αρκεστούν την προσεχή σεζόν σε μια απλή συμμετοχή στην κατηγορία, τα νεοφώτιστα στη Δ' Εθνική Μελίσσια. Αντίθετα, όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «Goal» ο πρόεδρος του Α.Ο.Μ Παναγιώτης Πατσιαλός, οι στόχοι που θα έχει ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα είναι άκρως πρωταγωνιστικοί. Η σιγουριά αυτή προκύπτει δικαιολογημένα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποιήθηκε η είσοδος των Νίκου Ρισβά και Αλέξανδρου Λέανδρου στη διοίκηση της ομάδας. Οι δύο επιχειρηματίες θα αποτελέσουν τους βασικούς χορηγούς των Μελισσίων, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί και επισήμως στον κόσμο των «πράσινων» στη γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 8 μ.μ. στο κολυμβητήριο της πόλης.
Οι προαναφερόμενοι, μάλιστα, μαζί με τον Παναγιώτη Πατσιαλό πρόκειται να έχουν συνάντηση με το δήμαρχο Πεντέλης-Μελισσίων, Δημήτρη Στεργίου, ώστε να ζητήσουν και τη δική του συνδρομή στη νέα προσπάθεια που γίνεται.
Είναι αξιοσημείωτο να τονιστεί επίσης πως την Κυριακή -όπως από τις 6 Ιουνίου είχαμε αποκαλύψει ότι θα συνέβαινε- θα οριστικοποιηθεί και η επιστροφή του Νίκου Παναγιωτάρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ύστερα από απουσία ενός χρόνου.
 Θυμίζουμε πως ο 39χρονος τεχνικός μετρούσε μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 (όταν και αποχώρησε για να εργαστεί ως βοηθός προπονητή στον Εθνικό Αστέρα) 3,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των Μελισσίων και μία άνοδο από τη Β' στην Α' ΕΠΣΑ.
Ενας από τους βασικούς λόγους που μέτρησε στην απόφασή του να επιστρέψει ήταν και το ότι η δυναμική της διοίκησης θα επιτρέψει στους «πράσινους» να επιδιώξουν να... διαγράψουν και τη νέα χρονιά μία πορεία ανάλογη της φετινής. Ο Παναγιωτάρας., μάλιστα, σε συνεργασία με τους διοικούντες θα θέσουν άμεσα επί τάπητος το σχεδιασμό εστιάζοντας αρχικά στις ανανεώσεις των συνεργασιών που λήγουν αλλά και στην απόκτηση νεαρών (κάτω των 20 ετών) παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου