Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ελπιδοφόρα η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 43η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης με την συνεργασία του Κέντρου Αιμοδοσίας « Α.Φλέμινγκ» , την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο δημαρχείο στην έδρα του Δήμου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
Η συμμετοχή των πολιτών και από τις τρείς Δημοτικές Κοινότητες καθώς και υπαλλήλων του Δήμου ήταν μεγάλη και ξεκίνησε από το πρωί 9.30 έως και 13.30μμ.
Πράξη αγάπης , πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα, γιατί ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ!
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, εθελοντής αιμοδότης χρόνων, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Η ευγενική συνδρομή των εθελοντών είχε σαν αποτελέσματα να συγκεντρωθούν 70 φιάλες αίματος, 70 ελπίδες για ζωή.
Στην αιμοδοσία συμμετείχαν με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες: «Σκλαβενίτης» - προσέφερε χυμούς και σνάκ , «Flower Touch» – προσέφερε τριαντάφυλλα και «Ανθοκηπευτική» – προσέφερε μικρούς βασιλικούς. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου