Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων

Την καλοκαιρινή τους γιορτή διοργάνωσε το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μελισσίων με αφορμή το τέλος της προσκοπικής χρονιάς και τη μετάβαση στο καλοκαίρι της κατασκήνωσης, στη λέσχη του συστήματος στην οδό Α. Παπανδρέου 16 στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων. Οι διοργανωτές της βραδιάς είχαν φροντίσει για την διασκέδαση των προσκεκλημένων με φαγητό, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική από τον πολιτιστικό σύλλογο «Οι Λαλητάδες».
Τα παιδιά όχι μόνο δούλεψαν για την βραδιά αυτή αλλά και περιποιήθηκαν τους προσκεκλημένους αποδεικνύοντας ότι γνωρίζουν καλά τις έννοιες της αυτονόμησης και της λήψης πρωτοβουλιών και έχουν μάθει να αναλαμβάνουν ευθύνες, να λειτουργούν ομαδικά.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους να περάσουν καλό καλοκαίρι και εξήρε την φιλοσοφία αλλά και πρακτική των Αεροπροσκόπων τονίζοντας: «Όταν ένας από τους στόχους σας είναι το «ξεδίπλωμα» της προσωπικότητας των νέων και η πλήρης ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους με μια διαδικασία που βασίζεται σε Αρχές και Αξίες ενώ στην κοινωνία μας έχουν απαξιωθεί, αποπνέετε ελπίδα, αισιοδοξία και μας δίνετε κουράγιο και δύναμη για τον αγώνα της καθημερινότητας. Τέτοιες καταστάσεις και τέτοιες λειτουργίες επιβάλουν να αισθανθούμε την τεράστια ευθύνη που έχουμε από τον χώρο που μας έταξαν οι πολίτες να τους υπηρετούμε. Σας ευχαριστώ για τα συναισθήματα που με κάνατε να αισθανθώ. Καλή σας διασκέδαση».
Η Διοίκηση την περασμένη εβδομάδα προσέφερε μια δεξαμενή νερού για την κάλυψη των αναγκών των αεροπροσκόπων στη λέσχη του συστήματος, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξή της στο έργο τους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου