Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» τίμησε τη Μαργαρίτα Καραβασίλη & τον Δ. Τομπουλίδη

Αλλο ένα βραβείο για το 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ !
Για τη συνολική του δράση σε περιβαλλοντικά θέματα και ως το πρώτο σχολείο της περιοχής
που απέσπασε Ευρωπαϊκή διάκριση (ECO SCHOOLS), τιμήθηκε το 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, την Δευτέρα 6 Ιουνίου στην  εσπερίδα με θέμα  «Περιβάλλον και άνθρωπος» , την οποία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ», έχοντας την αμέριστη βοήθεια  & συμπαράσταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισιάς - Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου και του δημάρχου Πεντέλης κ. Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη.

Στην εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή  τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων,   τιμήθηκαν επίσης η  Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη και ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων και πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης

Χαιρετισμό για την Ημέρα απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Αϊβαλιώτης, ενώ ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας- Αμαρουσίου και Ωροπού κ.κ Κύριλλος  στο μήνυμά του αφού ανέφερε ότι « ο άνθρωπος ζει σε ένα παγκόσμιο οίκο που περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο. Από τον τρόπο ζωής του ανθρώπου μολύνεται το περιβάλλον», προέτρεψε όλους τους φορείς να σταθούν στο ύψος τους για την προστασία του περιβάλλοντος και η εκκλησία θα συμβάλλει με τον τρόπο της.
 Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης από την πλευρά του τόνισε ότι για τον ίδιο  "Περιβαλλοντολόγος είναι αυτός που κάνει πράγματα και όχι αυτός που δηλώνει απλά ότι είναι". Επεσήμανε ότι η Πεντέλη καταστράφηκε από την έλλειψη λειτουργίας του κράτους και απουσία πνεύματος δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου